Jeste li već otkrili ovaj brend sportske odjeće koji slavi inkluzivnost i održivost?

by | 30 lipnja, 2020

Kupovina sportske odjeće pruža taj neki osjećaj samouvjerenosti i ugode, prije svega zbog toga što znamo da je naručujemo za vježbanje koje nam pomaže da se bolje osjećamo u vlastitom tijelu.

Ona nas izaziva i zbog nje ćemo lakše raditi sve one silne čučnjeve i trbušnjake. No postoje i prioriteti koje imamo pri odabiru adekvatne sportske odjeće – materijal, kroj koji nam se neće urezati, primjerice, u međunožje, i udobnost. Upravo te karakteristike vežu se i uz brend Girlfriend Collective, koji je još 2016. godine opasno započeo sa svojom promocijom. Tada su dijelili besplatne tajice kako bi ih novi kupci upoznali, a itekako i jesu – svi su se zaljubili u njih još i prije nego što su uložili u koji sportski komad.

Udobnost im je na prvome mjestu
Svaki komad u kolekciji toliko je udoban da ćete poželjeti živjeti u njima. Njihove biciklističke hlačice su top 1 na listi influencera, baš kao i tajice visokog struka, upravo zbog udobnosti i trajnosti. Materijal je kvalitetan i periv, mekan, ne gubi oblik i guma ne popušta. Nikad, kako kažu.

Održiva proizvodnja
U svemu što radi, ovaj brend fokus stavlja na održivu proizvodnju i opisuju se kao prijatelji planeta broj 1. Njihovo pakiranje je reciklirano i može se ponovno koristiti, a njihovi grudnjaci i tajice napravljeni su od potpuno recikliranih materijala. Njihov je moto – zero-waste, nula zagađenja.

Cijena
S obzirom na sve iznad navedeno, cijena je u skladu s tim, ali nije ništa puno od standardne fast fashion odjeće. Sportske grudnjake možete naći po 30-ak funti, „bicke“ po nekih 40-ak, a tajice koje će vas smanjiti za broj nekih 60-ak funti. Možete ih kupiti na Net-A-Porteru online.

Foto: Girlfriend Collective