SVE ŠTO MORATE ZNATI O SUVREMENOJ „LUNCH BREAK“ METODI POMLAĐIVANJA

by | 18 srpnja, 2019

Kao najveći ultimativni cilj lijepog tena svaka bi žena odabrala zdrav i blistav izgled kože. Prirodni „glow“ efekt teško je definirati, ali možemo se složiti da ga svi odmah primijetimo i da ima važnu ulogu u lijepom, sjajnom i zdravom izgledu kože.

Kako bi vaša koža ove godine bila kao u holivudske zvijezde, savjetujemo vam da posegnete za svjetskim trendom kozmetičke medicine – tretmanom InnoFacial, koji će vašu kožu u samo 30 minuta pretvoriti u čistu, glatku, punu i sjajnu. InnoFacial je najjači neagresivni dermoabrazivni postupak u estetskoj medicini koji omogućuje intenzivnu njegu, dubinsko čišćenje, hranjenje i zaštitu kože na jednome mjestu. Patentirani sustav brine se za cjelovitu regeneraciju tkiva i utječe na stvaranje novih stanica kože. Aktivno utječe na različitu kožnu problematiku istodobno, uključujući akne, sitne borice, dehidraciju, hiperpigmentaciju, neravnomjeran ten i začepljene pore. Trenutni rezultati uz samo jedan postupak donijet će vam osmijeh na lice i nezaboravan osjećaj ugode. U trendu su brze, minimalno invazivne metode za elegantno i jednostavno brisanje borica, koje ne uzrokuju bolove ni duga razdoblja oporavka. Zategnuta koža, sužene pore, ujednačen ten i vidljivo bolja struktura vaši su glavni aduti ako želite izgledati mlado, svježe i savršeno.

Preporuka stručnjaka i dermatologa: tretman InnoFacial jednom mjesečno za lijepu, zdravu i mladu kožu. Jedna intenzivna njega InnoFacial zamjenjuje četiri klasične njege!

„U skladu s većom potražnjom pojavile su se nove tehnike i novo znanje u području pomlađivanja, odnosno takozvane anti-aging medicine. Preoblikovanje tijela, vraćanje tjelesne cjelovitosti i sklada, iskren osmijeh i sreća ljudi svakodnevni su ciljevi mog poziva“, rekao je međunarodno poznati kirurg, redoviti profesor i predstojnik kliničkog odjela plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, prof. dr. Uroš Ahčan, koji u svojoj dugogodišnjoj karijeri preferira samo najbolje! Prof. dr. Uroš Ahčan zasluženo nosi najveću krunu kad je riječ o plastičnoj, rekonstrukcijskoj i estetskoj kirurgiji, i pritom je svjestan da osnova pomlađivanja te krajnji rezultat estetskih zahvata ovise o kvaliteti tkiva svakog pojedinca, što se postiže kontinuiranim radom i kvalitetnom njegom kože pacijenta. Briga za lijepu i čvrstu kožu odskočna je daska svakog estetskog zahvata. U svojoj dugogodišnjoj karijeri ispod njegovih stručnih prstiju otišlo je više od 13.500 zadovoljnih pacijenata iz područja plastične i estetske kirurgije. Možete posjetiti i njegovu privatnu estetsku kliniku Juventina, koja se nalazi u medicinskom centru u Ljubljani. Nude „first class“ usluge iz područja kirurgije, estetske stomatologije, kozmetike, dermatologije, hormonske ravnoteže, zdrave hrane i kretanja, ginekologije, psihoterapije i obiteljske terapije. U njegovu privatnu kliniku Juventina dolaze stranke iz Slovenije i Hrvatske, ali i iz cijeloga svijeta. Njegovi suradnici i on svjesni su da je jedini pravi put do uspjeha kvaliteta usluga, zato vam u klinici Juventina omogućuju provjereno najbolje usluge na svjetskom tržištu, a među njima je definitivno i vodeći sustav regeneracije tkiva – InnoFacial!

Upoznajte nas: JUVENTINA CLINIC, WWW.JUVENTINA.SI, +386 (0)51 537 77

Prof. dr. Uroš Ahčan: Izvrstan, međunarodno poznat kirurg, višestruko nagrađivan za svoje uspjehe, u području plastične kirurgije uveo je lasersku tehnologiju za liječenje žilnih i kožnih nepravilnosti te nove laserske tehnike pomlađivanja. U području uporabe lasera u estetskoj kirurgiji, obrazovao je više od 100 specijalista u cijelom svijetu. U području kirurgije dojke, u Londonu je patentirao inovativnu tehniku obnove dojke pomoću 3D modela. Kao predavač, gostovao je na mnogobrojnim međunarodnim stručnim skupovima i kongresima, kao i u mnogobrojnim centrima plastične kirurgije u svijetu: tri mjeseca bio je gostujući profesor u MedStar Georgerotwn University bolnici u Washingtonu, pozivan predavač na Mayo Klinici u Rochesteru, predavao je i operirao u Moskvi, Las Vegasu, Torinu, Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Dubaiju, Barceloni, Pragu, Edinburghu, Helsinkiju, Varšavi, Kopenhagenu, Istanbulu i drugdje. Sam ili zajedno sa suautorima objavio je više od 10 knjiga, a u zbirci COBBIS ima više od 300 priloga iz područja plastične kirurgije u domaćoj i stranoj stručnoj periodici. Njegov novi najveći uspjeh u svijetu jest uzgoj nosa pomoću 3D modela na podlaktici žene koja je izgubila nos zbog raka, nakon čega ga je kao prokrvljen i inerviran dio tijela prenio na lice. To je uspio prvi u svijetu! Duboki naklon!