“SVE NA MENI JE UMJETNO!” Chrissy Teigen otvoreno progovorila o svojim operacijama

by | 7 svibnja, 2017

“Sve na meni je umjetno… Umjetno, umjetno, umjetno.”

Bilo da zajedljivim odgovorima poklapa Twitter hejtere, pokazuje svoje strije na Snapchatu ili dijeli svoje iskustvo s postnatalnom depresijom, Chrissy Teigen ne boji se otvoreno pričati o svom životu.

Lijepa manekenka je u nedavnom intervjuu za “Birdie” progovorila o svojim plastičnim operacijama.

“Sve na meni je umjetno osim mojih obraza,” rekla je smijući se i pokazujući na svoje čelo, nos i usne. “Umjetno, umjetno, umjetno.”

Chrissy je istaknula kako se ne srami svojih plastičnih operacija, usput otkrivajući kako se svojevremeno podvrgnula prilično neobičnom zahvatu.

“Isisali su mi masne naslage ispod pazuha,” priznala je, naglašavajući kako taj tretman nije bio “nužan”, ali joj je pomogao da se osjeća samouvjerenije i bolje. “To je produžilo moje ruke za pet centimetara… Doduše, to salo se vraća, možda ću morati opet otići i ponovo plaćati.”

“Nije me sram pričati o takvim stvarima,” rekla je. “Ne žalim ni zbog čega.”

Nakon ovakvog “priznanja”, svi su se tabloidi raspisali o manekenki i njezinim zahvatima, pa je na Twitteru morala razjasniti situaciju.

“Posjetnik da se nikada više ne šalim, nikada (Stvarno sam sredila salo ispod ruku, ne žalim zbog toga, osim što se očito vratilo.)”

https://twitter.com/chrissyteigen/status/860581914519805952

IZVOR: MTV.COM.HR