SVAĐE POZNATIH KOJE ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA! Tučnjava, ponižavanje i vrijeđanje

by | 4 siječnja, 2017

Slikovni rezultat za celebrity fight gif

Sinead O’Connor i Frank Sinatra

Prije no što je razmjenjivala javna pisma s Miley Cyrus, Sinead se svojim postupkom zamjerila Franku Sinatri. Pjevačica je, naime, 1990. godine zaprijetila da će otkazati nastup na jednom događanju u New Jerseyu ako bude svirala američka himna koja se tradicionalno pušta prije koncerta. Organizatori su popustili, no zabranili su joj da se vraća na taj festival.

Kada je Sinatra nastupio na istome mjestu, pred publikom je rekao da bi rado “udario Sinead O’Connor”. Pjevačica mu je nedugo zatim preko medija odgovorila.

“On je jako star, nikad ga ne bih mogla udariti, vjerojatno bih ga ubila da to učinim”, rekla je O’Connor.

Mariah Carey i Nicki Minaj

Reperica i pjevačica nisu se podnosile od prvog dana snimanja showa “American Idol”, u kojem su obje bile članice žirija. Svoju netrpeljivost nisu krile ni ispred ni iza kamere. Međusobno su si upadale u riječ i vrijeđale se, a najveći “incident” izbio je kada se pojavila snimka sa seta u kojoj se Nicki dere na Mariah i naziva ju “nesigurnom i ogorčenom ženom” te poručila producentima da više ni sekunde ne može sjediti pokraj pjevačice. Carey je Nicki poručila da je “obična kriminalka”.

Pri završetku showa, Mariah je priznala da je imala osjećaj kao da “radi u paklu sa Sotonom”, a narugala se Minaj zato što nikada nije ostvarila uspjeh poput nje.

Axl Rose i Kurt Cobain

Pjevač Guns’n’Rosesa bio je veliki fan Nirvane na početku njihove karijere, čak toliko da je u vlastitom spotu nosio kapu s njihovim logom. No Kurt je, s druge strane, dao sve od sebe da pokaže kako ljubav nije obostrana. U nekoliko navrata izjavio je da ne želi da ga uspoređuju “s bendovima koji nemaju baš ništa za reći, poput Guns’n’Rosesa”.

Rose se oglušio na negativne komentare i poželio je da Nirvana svira s njima na velikoj svjetskoj turneji. Uporni Axl danima je zvao Kurta, a pjevač Nirvane nije mu se htio javiti.

Godinu dana kasnije, 1992., Axl je tijekom svog nastupa na pozornici izvrijeđao Nirvanu, Kurta i njegovu ženu Courtney Love. Nazvao ih je “je**nim narkićima”, a za Cobaina je rekao da je snob. Išao je toliko daleko da je pred tisućama ljudi izjavio da će Kurt i Courtney roditi “deformirano dijete”.

Međusobna netrpeljivost kulminirala je na dodjelama MTV nagrada iste godine. Axl je prošao pokraj Kurta i Courtney. Love mu je viknula: “Axl, hoćeš li biti kum našem djetetu?”, na što je on poludio i poručio Kurtu neka “pazi na svoju ku**u”.

Nakon što je Nirvana na pozornici izvela “Lithium”, bubnjar Dave Grohl podrugljivo je pozdravio Axla Rosea.

Justin Bieber i Orlando Bloom

Nakon što se počelo pričati da Justin nešto “muti” s bivšom suprugom Orlanda Blooma, Mirandom Kerr, situacija je između dvije zvijezde postala napeta. Sve je kulminiralo kada je Justin sreo Orlanda u jednom restoranu na Ibizi, došao do njegovog stola i “izvalio” neku šalu o sebi i Mirandi.

Nešto kasnije, Orlando je prišao Bieberu i udario ga je šakom u glavu. Nakon incidenta, Bieber je objavio fotografiju Orlandove bivše u bikiniju na svom Instagramu.

Taylor Swift i Katy Perry

Količina netrpeljivosti između dvije najveće pop zvijezde postala je jasna nakon što je Swift objavila pjesmu “Bad Blood”. Glazbeni spot i riječi pjesme govore o bivšoj prijateljici koja joj je “zabola nož u leđa”. Taylor je u intervjuima spominjala “slavnu pjevačicu koja joj je pokušala sabotirati turneju te joj je otela plesače”.

“Godinama nisam bila sigurna jesmo li stvarno super frendice, ili me jednostavno vrijeđa. A onda je učinila nešto nakon čega sam zaključila da smo zasigurno zaklete neprijateljice”, ispričala je Swift.

Katy je Taylor nazvala “vukom u janjećoj koži”, a svemu se pridružio i Calvin Harris kada je Swift s njim prekinula. DJ je svojoj bivšoj javno poručio da “zna da joj je dosadno, ali da neće dopustiti da ga javno “pokopa” kao i Katy”. Perry je jedva dočekala pa se oglasila jednostavnom porukom: “Istina uvijek izađe na vidjelo”.

Joan Crawford i Bette Davis

Svađe zvijezda 21. stoljeća nisu ništa u odnosu na one koje su se odigrale u “zlatno doba Hollywooda”.

Rat filmskih ikona počeo je zbog muškarca. Bette, tadašnja zvijezda u usponu, zaljubila se u svog kolegu iz filma “Dangerous”, Franchota Tonea, 1935. godine. No “friško” razvedena Joan ga je također tada upoznala i ubrzo se s njim vjenčala.

Iako se Joan u početku trudila zadobiti simpatije sve popularnije Bette, njihov odnos se ubrzo pretvorio u rivalstvo, koje je kulminiralo kada su obje dobile ulogu u filmu “Whatever Happened to Baby Jane” 1962. godine.

Za vrijeme snimanja svađale su se, tužakale jedna drugu redatelju te si postavljale razne smicalice, a Bette je Joan i ozlijedila tijekom snimanja jedne scene.

U javnosti su se često “častile” uvredama. Davis je jednom rekla da je Crawford “prvi holivudski sifilis”, dok je Joan za nju rekla da je “sprdnja od glumice”.

Slikovni rezultat za celebrity fight gif

IZVOR: 24sata.hr