Sva lica eNVy room mladenke u minimalističkoj kampanji koja oduševljava

by | 27 ožujka, 2018

Modni duo eNVy room nas uvodi u novu sezonu svojim elegantnim vjenčanim kreacijama za najljepši dan u životu svake buduće mladenke.

Volani, duboko otvorena leđa, gola ramena, ali i dugi rukavi samo su neki od elemenata zašto su eNVy room vjenčanice idealne za sezonu pred nama. Nesputane, ugodne, bogate teksturom ili lišene suvišnih detalja eNVy room vjenčanice u novoj sezoni dolaze u širokoj lepezi formi i krojeva u kojima se može pronaći gotovo svaka mladenka koja želi izgledati elegantno i moderno u isto vrijeme.

Svaka eNVy room vjenčanica radi se po mjeri kako bi na svakoj mladenki istaknula ono najljepše te je velika pažnja posvećena pokretu i udobnosti. Poznati po svojim retro modelima izrađenim od prelijepih čipki, eNVy room je u novoj kolekciji mislio i na mladenke koje žele nešto drukčije i netradicionalno. Minimalistički modeli od svilenog satena ili organze sa svojim čistim linijama sjajno se nadopunjuju s elegantnim detaljima kao što su sitni biseri ili reflektirajuće ljuskice koje unose igru svjetla, dok bogati volani asociraju glamur 70-ih i prizivaju na ples.

Boho mladenke zaljubit će se u ležerne modele od izrazito meke i lagane čipke koja je nabrana u nježne volane ili, pak, u modele s ručno prišivenim detaljima i kombinirane s više različitih čipki. Vjenčana haljina je otkrivenih ramena s tankim naramenicama, koje se spuštaju niz otvorena leđa u lepršavu patchwork suknju ili, pak, model dugih rukava, koji prozračnim donjim dijelom daje svakoj mladenki da se osjeća opušteno i posebno. Idealne su za sva vjenčanja na otvorenom, u prirodi ili uz more.

Za tradicionalna vjenčanja tu su i modeli za sve one koje se žele na svoj dan osjećati kao princeze. Raskošne krinoline, koje svojom lakoćom svaki pokret čine čarobnim i nesputanim, izrađene su od magličaste organze i predivne ornamentalne čipke. Tu je i idealna zamjena za veo u obliku transparentnog plašta izrađenog od mekog tila s pufastim, ručno šivanim detaljima.

Doza glamura ogleda se u vjenčanim haljinama sirena kroja koje nježno prate liniju tijela. Sofisticirane i minimalističke, te precizno krojene i s idealnim odabirom materijala ostale su ugodne za nositi bez obzira na formu. Sve vjenčanice dolaze u kombinaciji s podlogama boje kože ili u nijansi čipke.

Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević naglašavaju kako im je i dalje prioritet da prodajne cijene ne prelaze cijene najmova boljih salona vjenčanica, pa se tako prodajne cijene vjenčanih modela koji su izrađene po mjeri kreću od 5 990 do 9 990 kuna. Za gotovinsko plaćanje odobrava se 10 % popusta.

Brend eNVy room trenutačno u ponudi ima više od 100 modela vjenčanica koje se mogu isprobati u eNVy room showroomu uz prethodnu rezervaciju termina na 099 23 22 939. eNVy room možete pratiti na službenoj web-stranici www.envyroom.com, putem Facebooka https://www.facebook.com/eNVyroom.hr/ te na Instagramu.

Fotografija: Marko Grubišić
Model: Leonarda Zeba
Video: Jure Perišić
Kosa: Draška Topić
Šminka: Sanja Agić