Sutrašnji mladi Mjesec u Lavu donosi velike promjene, evo kako ih iskoristiti

by | 18 kolovoza, 2020

Svaki mladi mjesec povezan je s počecima i prihvaćanjem te predstavlja savršeno vrijeme za čišćenje od starih i nepoželjnih stvari i navika.

Mladi Mjesec u Lavu pojavljuje se 19. kolovoza u 26 stupnju. Sa sobom donosi mnoge promjene, a njegovu pokretačku energiju moći ćete osjetiti nekoliko dana prije i nekoliko dana nakon 19. kolovoza. Ono što je karakteristično za ovaj Mladi mjesec je pokretačka snaga i postavljanje jasnih ciljeva. S obzirom na sve tegobe koje je donijela ova godina i svu težinu koju smo osjećali u prethodnim mjesecima, ovaj položaj mladog mjeseca donosi nam nadu i olakšanje.

Stoga, iskoristite ove dane za velike odluke, planiranja i želje koje ste dugo držali u sebi. Sada je vrijeme da radite na svim onim stvarima koje ste škrto i plaho skrivali od svijeta, a potajno ih priželjkivali. Ovaj Mladi mjesec u sebi nosi ogromnu pokretačku snagu, no to ne znači da vam za donošenje velikih odluka neće trebati hrabrosti.

Ako ste se ovih dana neprestano zabijali u zid, morate biti svjesni da stari obrasci ponašanja i tvrdoglavost ne vode nikamo. Oslobodite se lanaca koji vas vežu za prošlost i tražite nove načine za rješavanje problema i ostvarivanje ciljeva. Mladi mjesec u Lavu pomoći će vam da do njih dođete. Najviše će utjecaja imati na Lavove, Vodenjake, Bikove i Škorpione.

Foto: Pexels