Brojna poznata lica dočekala zalazak sunca na genijalnom partyju u srcu Zagreba

by | 9 lipnja, 2024

Zagrebačke zabave u punom su jeku, a samim time polako se približavamo tako dugoočekivanom ljetu. Ipak, jedno događanje posebno se izdvojilo.

Već tradicionalno popularno događanje pod nazivom Sunset in a glass održano je sinoć na najatraktivnijoj novoj lokaciji u Zagrebu. Rooftop Art’otel, s kojeg seže daleko najljepši pogled na glavni grad, privukao je brojna poznata lica među kojima su bili i Aleksandra Dojčinović, Ana Radišić, Daria Lorenci Flatz, Anamaria Raič, Joško Lokas, Marija Borić, Marko Vuletić, Janko Janić, Olja Vori, Petra Kurtela, Rebeka Ljiljak, Igor Barberić, Mirna Maras, Andrea Andrassy te brojni drugi.

Upravo je savršen zalazak sunca poslužio kao idealna kulisa ovog događanja čija je glavna narančasta osvježavajuća zvijezda definitivno bila u središtu pozornosti.

Uz pokoji zalogaj i osvježenje, okupljeni su uživali u druženju i glazbi, sakupljajući i fotografirajući najljepše trenutke, koji će zasigurno postati dio najljepših uspomena. Baš poput male Italije, podsjećajući na Mediteran, rooftop je bio osvijetljen u narančastu boju, a fenomenalna večer pamtit će se još dugo. Sunset in a glass zabave, baš poput aperitiva, postale su ultimatum i sinonim odličnog provoda i uspomena, a upravo ova zagrebačka s daškom Italije mnoge će savršeno uvesti u ljetnu čaroliju.

Sunset in a glass događanje je koje iz godine u godinu okuplja sve više zaljubljenika u isto, a samim time uvijek se traži i pozivnica više.

Foto: PR