Sudjelujte u kampanji za zeleniji svijet uz Melvitu

by | 16 studenoga, 2020

Melvita je brend organske kozmetike s juga Francuske koji već više od 35 godina inspiraciju pronalazi isključivo u čistoći prirode, a svojim proizvodima i načinom rada svakodnevno iskazuje ljubav i divljenje prema netaknutoj prirodi koju želi očuvati. Svojim inovativnim, visokoučinkovitim proizvodima pridonosi prirodnoj njezi kože lica, tijela i kose.

Danas je, više nego ikad, važno obratiti pažnju na zdravlje nas i naših bližnjih, ali i zdravlje našeg planeta. Često možemo čuti o onečišćenjima zemlje i oceana plastikom, onečišćenju zraka štetnim plinovima, kao i štetnom utjecaju današnjeg užurbanog načina života i prevelike proizvodne aktivnosti na planet – sve to je zajednički doprinijelo globalnim promjenama. Melvita je potaknuta time osmislila hvalevrijedan projekt.

Uvidjevši da danas ipak mnogi od nas sve više postajemo svjesni važnosti čuvanja i brige o prirodi, životinjama, morima i oceanima, Melvita svojom inicijativom “EKO ODLUKA” želi pronaći najbolje i najjednostavnije načine kako malenim koracima i sitnim, ali bitnim promjenama života, zajedno možemo sudjelovati u mijenjanju svijeta nabolje! Čak i ako do sada niste u svoju naviku uvrstili niti jednu ekološki prihvatljiviju opciju, Melvita je pripremila pregršt početnih ideja i savjeta. A kako bi vas potaknula na donošenje ekoloških odluka i ekološkog načina življenja, Melvita vas nagrađuje organskim proizvodima.

Sudjelovanjem u ovom zelenom valu promjena, sudjelujete i u zelenom nagradnom natječaju – sve do 28. prosinca Melvita iz tjedna u tjedan nagrađuje najljepše i najkreativnije ideje ili fotografije koje prikazuju vaše svakodnevne ekokorake. Sitne promjene kao što su zdrava prehrana, bicikliranje ili pješačenje, platnena vrećica prilikom odlaska u dućan, biranje organskih proizvoda, kako kozmetičkih tako i proizvoda za čišćenje, ili razdvajanje otpada i recikliranje, osim što će doprinijeti vašem i zdravlju planeta, donijet će vam i lijepe, mirisne nagrade.

Pročitajte pravila natječaja na Melvita web stranici i sudjelujte u kreiranju boljeg svijeta na, Facebook @MelvitaHrvatska i Instagram @melvita.hr.

Melvita proizvodi dostupni su na www.melvita.hr i u odabranim Müller prodavaonicama.