STVARI KOJE NISTE ZNALI o Kim Kardashian West

by | 1 rujna, 2017

Možda ćete se pitati kako je moguće ne znati nešto o osobi koja je objavila knjigu vlastitih selfija. I sama je jednom izjavila da se osjeća kao da živi u filmu The Truman Show. No Vogue je uspio iskopati još neke sitnice koje su ostalim medijima možda promaknule.

Prema O. J. Simpsonu, Kim Kardashian West njegovo je kumče. Obitelj Kardashian je s osuđenom zvijezdom američkog nogometa navodno toliko bliska da je čak bio u rađaonici dok se Kim rađala. Kim se i sama prisjeća davnih dana kada je njezin otac, Robert, bio dio Simpsonovog “dream teama”. Na pitanje što danas misli o njegovoj osudi, odgovara da ne želi o tome razmišljati.

Kim je jedno vrijeme, u ranoj mladosti, bila u vezi s nećakom Michaela JacksonaTJ Jacksonom. Čak je i svoj 14. rođendan proslavila na ranču Neverland.

To je bilo najčarobnije mjesto na zemlji“, rekla je Kim za People prije nekoliko godina. ” Kada biste se približili ranču, posvuda ste mogli vidjeti mladunčad slonova i čimpanzi. Uspomene koje imam od tamo trajat će doživotno.

Tipični poroci nisu problem za Kardashian West. Apstinira od alkohola, osim kada svake tri godine popije pet votki u Vegasu. Njezina najveća slabost je ledeni čaj sa zaslađivačem Equal. Kako kaže, pila je na tone ledenog čaja, a u jedan bi stavila i do 10 zaslađivača. Tvrdi da se riješila te ovisnosti i sada pije jedan ledeni čaj tjedno s tri zaslađivača.

Kardashian West smatra se velikim fanom Elizabeth Taylor. Kim je čak bila zadnja osoba koja je intervjuirala poznatu glumicu prije nego što je preminula 2011. Na aukciji iste godine, Kim je kupila tri narukvice koje su pripadale pokojnoj glumici za gotovo 65.000 dolara i tvrdi da kroz njih može osjetiti energiju pokojne glumice.

Kim je prije nekoliko godina otkrila na Twitteru da, prije stavljanja, sav svoj nakit zagrijava sušilom za kosu jer ne može podnijeti hladan nakit na koži.