Stradivarius predstavio prve traperice bez veličina koje pristaju svima: ØSIZE Jeans

Stradivarius predstavlja novu ponudu ultra rastezljivog jeansa

by | 1 ožujka, 2022

Traperice postaju ključan odjevni predmet dolaskom proljeća i to je činjenica! Od tople zimske odjeće i kaputa, bliži se vrijeme kad ćemo lagano zakoračiti u udobnost – od tankih jakna, košuljica, balonera, a za sve to ključne su dakako i traper hlače kao omiljeni komad mnogih žena. Zašto ih toliko volimo nositi? Jer su klasik koji možete kombinirati na bezbroj načina, a dodatna prednost u svemu tome jest to da možete pronaći model koji vam uistinu odgovara, koji ističe vašu figuru i koji volite nositi.

Pročitajte: Stylish kombinacije kako nositi vrlo popularan pepita uzorak

Traper je ključna tkanina koja je uvijek prisutna u svim Stradivarius kolekcijama. Ove sezone brend lansira ØSIZE Jeans, novi ultrarastezljiv, uski traper jedne veličine za sve i koji pristaje svima. Traperice ØSIZE su bez oznaka veličina i nemaju ograničenja. To je najinkluzivniji traper koji možete podijeliti s kim god želite, pokloniti, za one koji traže drukčiji kroj i za one koji nadilaze veličine! ØSIZE kroj ima iste karakteristike ultra rastezljivog skinnya, nešto što ga čini prilagodljivim širokom rasponu veličina bez gubljenja suštine traperica.

Hlače su dostupne u dvije boje pranja: svijetloplavoj i tamnoplavoj.

Ipak, koliko god zvuči odlično ovo što tvrde iz Stradivarius high street brenda, teško nam je za povjerovati da nekome može pristajati isti kroj i broj traperica. Od samog oblika ženskog tijela do činjenice da svakome pristaje drukčiji kroj i da smo svi individualni, može li biti istine u tome da doista jedna veličina postoji za sve i pristaje svima? Ako isprobate, javite, stvarno nas zanima!

Pročitajte: Nova Mango kolekcija trapera ima održiva svojstva i jako nam se sviđa!

 

Foto: PR