Što kažete na trendi komade u modernoj zelenoj boji?

S. Oliver "evergreen" u zelenim nijansama

by | 26 rujna, 2021
s. oliver, moda, odjeća u zelenoj boji

Ključni i nosivi komadi poželjni su uvijek, u svakom ormaru, a sve više postaje bitno da oni budu svevremenski, kvalitetni i nosivi u brojnim situacijama koje zahtijeva naš svakodnevni dan, život i ritam. A kad su ti modni komadi u modernim zelenim bojama – može li bolje?

S. Oliver omogućit će vam da svaka haljina bude u stilu – birajte između one s mašnom od mješavine viskoze, haljine s volanima od imitacije kože ili pamučne s rebrastom pasicom. Kad su u pitanju majice – sa šišmiš rukavima nikad nećete pogriješiti jer istovremeno izgleda udobno i elegantno. Za više ležeran stil tu su majice sa žaradnim uzorkom, džemper scuba stila ili sasvim jednostavna majica dugih rukava. A cijelu zimu neka vas grije prošivena jakna od kombinacije materijala s ruskim ovratnikom ili sjajni prošiveni kaput s podstavljenom kapuljačom.

Boje? Nijanse zelene – od boje jele, smaragdne do maslinastozelene.

Kako u s. Oliveru ističu: “Naši evergreeni: kaki boja, boja mente, mahovine ili tamnozelena! Omiljene boje kojima se divimo i u prirodi i na svojoj odjeći naglasit će vašu kombinaciju te dočarati poseban izgled”

 

s. oliver, moda, odjeća u zelenoj boji

Džemper scuba stila 479,00kn

s. oliver, moda, odjeća u zelenoj boji

Pleteni pulover sa žakardnim uzorkom 559,00 kn

s. oliver, moda, odjeća u zelenoj boji

Haljina s mašnom od mješavine viskoze 479,00 kn

s. oliver, moda, odjeća u zelenoj boji

Haljina od pamučnog materijala s rebrastom pasicom 559,00 kn

 

Izvor i foto: soliver.hr