Što kažete na online satove salse? Donosimo izbor najzanimljivijih

Poboljšajte svoje plesne vještine uz online poduke

by | 11 svibnja, 2021
salsa, ples

Ako je pandemija virusa COVID-19 donijela išta dobro, onda je to da se sada gotovo sve može riješiti online. Pa tako i ples! Salsa je ples podrijetlom iz Kube, a popularna je u svim zemljama latinoameričkog utjecaja i šire. Mnogo je stilova salse i zapravo je u tome čar – slavi se različitost utjecaja i spoj elemenata. Uz ovaj ples zajamčena vam je zabava, ubrzan puls i sagorijevanje kalorija. Sada i na internetu možete pronaći bezbroj ponuda za učenje plesa salse – od poduka uživo do jednokratnih kupnji koje možete pogledati bilo kada.

 

Mysalsaonline
Mysalsaonline.com ističe se jer nudi kombinaciju pojedinačnih tečajeva i VIP članstva. Stranica je jednostavna za uporabu, a poduke prikladne za svaku dob. Salsa Bootcamp osmišljen je za početnike. Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku slanjem e-maila, a podukama pristupiti s računala, tableta ili pametnog telefona.

Gottasalsa
Stranica koja nudi povoljna članstva i besplatna predavanja uz koja ćete naučiti određene salsa korake i poteze. Izvrstan odabir za početnike kojima je potreban sporiji tempo da bi naučili korake.

Latindancemovement

Latindancemovement daje odlične upute i savjete kako bi se na najbolji mogući način uskladili s partnerom tijekom učenja plesnih pokreta salse. Ovo je mrežna platforma koja nudi tečajeve za svaku razinu vještine. Ono što je odlično, jednom kad kupite neki tečaj na ovoj stranici, možete mu pristupati doživotno kad želite i koliko želite.

Salsanerd

Salsanerd nudi dva početnička programa. Jedan je za apsolutne početnike (one s dvije lijeve noge), a drugi za sve ostale početnike. Svaki tečaj ima detaljan pregled, a prije nego što kupite pristup predavanju, možete pogledati kurikulum i teme. Mjesečno članstvo nudi neograničen pristup te unaprijed snimljene tečajeve.

FOTO: Preillumination SeTh/Unsplash

Tagovi: