Što kažete na novo konturiranje lica koje postaje sve popularnije?

Birate li konturiranje ili prirodni make-up?

by | 12 listopada, 2021

Ako ste mislili da su dani konturiranja lica iza nas zbog trenda prirodnog make-upa, prevarili ste se – konturiranje je opet došlo na velika vrata, ali u nešto drukčijoj formi.

I ne, to ne znači da trebate ostaviti po strani prirodni make up koji sve više volimo, ali možete po potrebi koristiti oba i nećete pogriješiti. Novo konturiranje odnosi se na “dugine boje” po licu u obliku korektora, bronzera i rumenila kako bi stvorili savršeni glow. Naravno, potrebni su vam tekući proizvodi ili oni u sticku kako bi mogli kreirati savršen look. Prije svega, počnite sa središnjim dijelom lice preko kojeg ćete povući liniju paralelnu s vašim obrvama, direktno od sredine nosa, do lijevog i desnog obraza. Nakon toga, dodajte korektor iznad rumenila, a za kraj bronzer ispod rumenila.

Linije ne trebaju biti potpuno pravilne jer ćete ih ionako blendati nakon što nanesete bronzer na mjesta na koja bi ga nanijeli I inače, te korektor na dijelove koje želite naglasiti. Prije nego što počnete blendati, stavite malo fiksatora kako biste navlažili i aktivirali proizvode. Cijelo lice trebali bi blendati kistom za konturiranje i ne iz razvlačiti po licu već ih samo utapkavati na mjesta na kojima ste ih i iscrtali.

@rikkisandhuuby far one of the BEST contouring and highlighting techniques I have everrrr used!! 💗💗 #beautyhacks #makeuptips #contouring101 #foryou♬ original sound – ꧁𝐒𝐥𝐨𝐰𝐞𝐝 𝐀𝐮𝐝𝐢𝐨𝐬꧂


I da, znamo da zvuči bizarno puno proizvoda, ali priznajemo, rezultat je odličan.

Foto: DragonImages via Getty Images