Što kažete na miks “fudbalerke” i pixie frizure?

Nova trendi frizura koju ćemo sve češće viđati

by | 22 listopada, 2021

Od Rihanne do Demi Lovato, poznate osobe sve više se odlučuju na pixie – “fudbalerka” frizuru koja je doista rezervirana za one najhrabrije sklone eksperimentiranju.

Ovaj hibrid dviju vrlo popularnih frizura zapravo je savršen balans kratke i duže kose – od naprijed kraće i u repovima iza duže. Idealno, ova frizura je stvorena za prijelazno razbolje ako idete s duže na kraću i želite se adaptirati na kratku kosu. S obzirom na retro i moderni prizvuk koji ima, ne čudi nas toliko da se fudbalerka u nekoj formi vratila, jer realno – vratile su se i traperice niskog struka i bolero koji smo svakako htjeli zaboraviti, pa moramo priznati da nam je barem ova frizura segment koji želimo zadržati na sceni.

Bez obzira na to što “fudbalerku” najčešće povezuju s nogometašima iz 70-ih, ovo je vrlo ženstvena i jednostavna frizura za koju vam treba jedino – stav.

Kako je stilizirati?
Zapravo to ovisi o vašem tipu kose i koliko pažnje frizurom želite privući. Trebate dodati malo teksture i volumena figarom ili peglom, uz dodatak proizvoda za stiliziranje kose, a bitno je da izgleda prirodno i razbarušeno na vrhovima. Ako imate kovrčavu mixie frizuru, samo dodatno naglasite kovrče, jer volumen već imate, i njegujte kosu. Za kakav god da se stil mixie frizure odlučili – zapravo je poanta u tome da bude potpuno vaša i unikatna, da odiše vašim karakterom, kako god izgledala.

Ako još uvijek niste sigurni biste li trebali riskirati, donosimo vam nekoliko poznatih osoba koje su je iznijele na genijalan način.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Demi Lovato (@ddlovato)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita)

Foto: ursulolita/Instagram