Što kažete na 3D jelly nokte koji su novi hit ovog ljeta?

by | 6 lipnja, 2021

Kad na Instagramu pratite neke od najpoznatijih nail artista diljem svijeta, često vidite određeni uzorak i dizajn noktiju koji biva u određenoj sezoni, pa po tome možete pretpostaviti i neke od nadolazećih trendova.

Jedan takav je i došao iz Koreje i Japana, te se već širi na američko tržište, a riječ je o 3D jelly noktima. Oni nisu nešto na što ste navikli do sada i doista izgledaju kao da ste gumene bombone zaljepili na nokte. Nije nešto na što nismo navikli vidjeti u Aziji, ali da će se tako brzo početi širiti i na ostatak svijeta, s obzirom na to da je riječ o doista upečatljivim i nepraktičnim manikurama, moramo priznati da je i nas iznenadilo. Iako se trend još uvijek nije proširio Europom, pitanje je vremena kad bude, pa bolje da vas odmah pobliže upoznamo s njim.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nails By Fariha Ali (@nailjob)


S obzirom na to da ovaj trend zahtijeva veću razinu znanja i podloge u nail artu, teško da ćete ga moći reaplicirati doma, kao što vjerojatno niti svaki salon neće znati napraviti ono što želite. Ali ako istražite i pronađete nail artista koji prije svega radi korištenjem gela, dobre su šanse da ćete i vi moći dobiti. Riječ je o pažljivom nanošenju puno slojeva mliječnog laka za nokte na koji se postepeno gradi i boja koja se pojačava slojevima, dok se oblici stvaraju od gela i tankih kistića kojima oblikujete ono što želite stvoriti, većinom na tipsi, a ne na pravom noktu. Trenutačno najpopularniji 3D jelly nokti oni su inspirirani voćem, no ne nedostaje ni geometrijskih oblika ili životinjskog uzorka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli N I C T R A N✨ NAIL ARTIST (@vexnails)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fleury Rose (@fleuryrosenails)

Foto: Nic Tran/Instagram