Kako najjednostavnije kreirati motiv srca na manikuri kod kuće

Brzo i jednostavno

by | 1 veljače, 2022
manikura za valentinovo

Kako nam se bliži Valentinovo, logično je da oko sebe vidimo sve više motiva srca – od plišanih igračaka, preko čokolada, pa sve do beauty proizvoda, no budimo realni – motiv srca savršen je za bilo koji period godine, pa je vrijeme da naučimo kako ga najjednostavnije u kućnoj verziji stvoriti na noktima.

Ako niste od onih koje imaju trajni lak, već preferirate lakiranje noktiju kod kuće, ovo si uzmite kao vrijeme za vas jer ćemo vam otkriti kako da kreirate simetrično, puno srce na svojim noktima. Koliko god da se jednostavan simbol činio, ako ste ga barem jednom pokušali kreirati doma, bilo kistićem ili čačkalicom, velika je šansa da je ispalo sve, samo ne debeljuškasto i puno kakvo inače dobivaju u salonima. Jedna od naših najdražih nail artistica na Instagramu @overgloewdit, Melanie, naše je go to mjesto gdje tražimo savjete i inspiraciju za kreiranje kućnih manikura, još jednom nam je pomogla s vrlo jednostavnim trikom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melanie (@overglowedit)

Iako postoji pregršt alata za nokte, sve što vam je potrebno za ovaj trik jesu lak za nokte, ukosnica i čačkalica. Kreirajte dvije točkice ukosnicom jednu do druge, te njihove vanjske rubove spojite čačkalicom umočenom u lak za nokte. Nakon što ste stvorili oblik, ukosnicom popunite srce i to je to – jednostavno.

 

Foto: @overglowedit / Instagram