Ovaj dvofazni sprej pomaže vratiti sjaj i elastičnost oštećenoj kosi pomoću organskog indigo ulja

by | 10 rujna, 2020

Organski indigo korišten u Melviti, uzgaja i bere Udruženje Couleurs végétales iz Provanse, na samom jugu Francuske: u vrtu Château de Lauris koji je bio nagrađen oznakom Remarkable Garden (fr. Jardin Remarquable; hr. Izvanredan vrt).

Organsko indigo ulje, bogato je omega 3 i 6 masnim kiselinama, pomaže nahraniti vlakna kose od korijena do vrhova te oslobađa tjeme od osjećaja nelagode i zategnutosti.

Inspirirana tradicionalnim tehnikama ekstrakcije, Melvita je razvila „zeleni i nježni“ proces ekstrakcije usklađen s Ecocert standardima kojima dobiva ono najbolje iz biljke. Patentirani procesi ne uključuju korištenje kemijskih otapala, aditiva ni konzervansa.

NOVITET ZA VIŠE ELASTIČNOSTI & SJAJA

Puna i mekana. Svilenkasta i sjajna. Snažna i zdrava. Nisu li upravo ovo epiteti za koje želimo da krase našu kosu?

Kad se voda i ulje – oboje, naravno, prirodni i organski, međusobno spoje, rezultat na kosi je očaravajuć. Melvita predstavlja očaravajući “koktel” – Duo ekspert – Dvofazni sprej za sjajnu i njegovanu kosu. Ovo je, bez iznenđanja, proizvod koji će vaša koža obožavati jer u jednom jednostavnom koraku, vraća sjaj i elastičnost oštećenoj kosi. Čak i ako je vaša kosa umorna ili oštećena pod utjecajem neprekidne izloženosti stresu, čak i ako je bila dugotrajno izložena suncu, onečišćenju, slanoj ili tvrdoj vodi, ovaj proizvod stiže kao spas. Bogato, organsko indigo ulje pomaže nahraniti i obnoviti kosu, dok organska voda metvice kosu čini snažnijom, laganijom i energiziranijom. Čvrste kovrče, kratka bob frizura, ili dugi luksuzni valovi… Kakvu god kosu imate, pripremite je za nevjerojatnu lakoću i sjaj!

Više informacija o Melvita proizvodima potražite na webshopu www.melvita.hr, a dostupne su i odabranim Müller prodavaonicama.