Komadi iz ove sportske kolekcije obilježit će jesen i povratak vježbanju

by | 13 rujna, 2022
sportska kolekcija

Iako službeno ljeto vežemo za vrijeme kad više vježbamo, činjenica je da i dolazak jeseni donosi svoje čari. Okretanje novih stranica, odluka, povratak na posao… Rekli bismo, nove početke. A novi počeci ponekad znače i odluke o boljim životnim navikama, zdravoj prehrani, više kretanja, aktivnosti i vježbanja. Oysho nam je oduvijek sinonim za vrhunske sportske komade, i to baš prilagođenima svakom godišnjem doba. Najnovija kolekcija “Utility Sports” usredotočena je na prozračne i vodootporne stvari kojima vrlo lako možete vježbati i za vrijeme raznih vremenskih neprilika poput kiše.

Primjerice, podstavljena jakna za trčanje ima podstavu FELLEX® AIRGEL, a to je tehnologija izrađena od 95 % recikliranog poliestera sadrži AIRGEL komponentu koja omogućuje povećanje toplinske izolacije bez dodavanja dodatne težine odjeći. Ovaj materijal se koristi u astronautskim odijelima zbog svoje lakoće i toplinske sposobnosti. Upravo ovaj odjevni predmet je laboratorijski testiran da izdrži ekstremne temperature između +15 ºC i -4 ºC.

Majice dugih rukava i topovi napravljeni su od prozračnih tkanina tako da ne morate brinuti hoćete li biti mokri prilikom trčanja po kiši. Nama su se najviše svidjele tenisice jer njihov materijal ima visoku apsorpciju udarca te olakšava kretanje.

Zavirite u ovu vrhunsku sportsku jesensku kolekciju!

Pročitajte: 10 trendi kombinacija kao čisti dokaz zašto volimo skandinavski stil

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OYSHO (@oysho)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OYSHO (@oysho)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OYSHO (@oysho)

Foto: Oysho, Instagram