SPAS ZA SVE ŽENE! Najbolji savjeti kako do savršenih traperica

by | 19 svibnja, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Izbjegavajte modele niskog struka. Modeli srednjeg ili visokog struka bolji su izbor za žene s oblinama jer će spriječiti nezgode poput “ispadanja” iz traperica. Također će obgrliti vašu guzu i trbuščić te im dati potrebnu potporu.

Birajte tamnije traperice bez izbijeljenih detalja. Izbijeljeni detalji na bedrima i stražnjici bespotrebno vizualno povećavaju figuru.

Ne skrivajte se iza širokih krojeva. Nekada se ženama s oblinama preporučalo da izbjegavaju uske hlače i nose isključivo šire modele ravnog kroja koji su ih dodatno proširivali. Zanemarite stara pravila, usvojite nova i istaknite svoje obline u trapericama užih krojeva poput “mrkve”.

Izbjegavajte modele s velikim udjelom elastina. Manji udio elastina bit će dovoljan da se osjećate ugodno, traperice će učvrstiti vašu figuru, a bedra i guzu držati “na okupu”. Modeli s više elasticiteta brzo se šire pa mogu izgledati “šlampavo” na vama.

Testirajte traperice prije kupovine. Slavna plus-size manekenka Ashley Graham kaže da nedoumice prilikom kupnje traperica rješava takozvanim “čučanj testom”. Odjenite odabrane traperice, nekoliko puta čučnite u njima i provjerite stoje li na mjestu ili se spuštaju i vi klizite iz njih. Ako se upravo to događa, onda to nije model za vas.

IZVOR: ZADOVOLJNA.DNEVNIK.HR