Solange Knowles u editorijalu “Harper’s Bazaara”

by | 21 ožujka, 2014

Solange Knowles, mlađa sestra slavne Beyoncé, uspjela je izaći iz sestrine sjene i pridobiti obožavatelje svojom glazbom, ali i privući pažnju modnih stručnjaka. Zato se i nismo previše iznenadili što će upravo ova zvijezda u usponu krasiti editorijal američkog “Harper’s Bazaara”.

solangeknowles1

U editorijalu nazvanom “Woman on the Rise” simpatična Solange pojavila se u žarkim kombinacijama kakve nosi i privatno. Komadi modnih kuća Chanel, Moschino i Ralph Lauren Collection dopunjeni su sandalama na platformu ili žutim Marni sandalama na nisku petu uz sunčane naočale Jeremy Scott by Linda Farrow.

U intervjuu koji ide uz editorijal Solange otkriva ponešto o odnosu sa starijom sestrom, svojem neuspjelom braku i devetogodišnjem sinu, preseljenju iz Brooklyna u New Orleans, te kako se razvijala njezina karijera.

solangeknowles2

Svoj stil Solange je ocijenila kao eklektičan: “Kada gledate moje fotografije u posljednjih 10 godina, zaključili biste da sam luda. Oduvijek su me privlačile žarke boje i neobični komadi, ali nisam znala kako se ograničiti ili kako da komade kombiniram na pravilan način. Morala sam prvo ustaliti svoj život i biti samo na jednom mjestu. Puno mi je značio i veći prostor za garderobu, jer sam se tako mogla organizirati, riješiti se kaosa i razvijati stil koji bi odražavao moj karakter”.

solangeknowles4

solangeknowles3

Izvor: ljepota.ba