ŠOKIRAT ĆE VAS tko je najomiljenija, a tko najomraženija osoba na Instagramu!

by | 24 travnja, 2017

kris jenner animated GIF

Kris Jenner je puno toga: reality zvijezda, cool mama, prijateljica, partnerica, poslovna žena, ponekad čak i modna ikona – a sada toj listi može dodati i “najvoljenija osoba na Instagramu”.

Na web-stranici AreaVibes provedeno je istraživanje i objavljena lista omiljenih i omraženih slavnih osoba na ovoj društvenoj mreži, koja se bazira na lajkovima, kao i na općenitom prizvuku komentara posjetitelja. Što više pozitivnih komentara neka zvijezda ima, to ju pratitelji više vole – i obrnuto.

Ponosna mama Kris Jenner našla se na samom vrhu liste “pozitivaca”, a prate ju Vin Diesel na drugom i LeBron James na trećem mjestu. J.Lo se smjestila na četvrto mjesto, Khloe Kardashian na peto, dok je Lady Gaga 10. na listi.

tv animated GIF

Najviše lajkova po objavi ima, kao što smo već znali, kraljica Instagrama, Selena Gomez. Leo Messi je drugi, Taylor Swift treća, a Kendall Jenner četvrta zvijezda ove liste. Njezina sestra Kendall nalazi se na šestom mjestu, One Direction pjevač Harry Styles na sedmom, Beyoncé na osmom, a Kim Kardashian na broju 10.

Titula najomraženije Instagram zvijezde pripala je američkom glumcu i pokerašu Danu Bilzerianu. Prate ga Kourtney Kardashian, Cara Delevingne, Miley Cyrus i Katy Perry. U top 10 slavnih s najmanje pozitivnih komentara našli su se i Drake (7), Kendall (8) i Kylie Jenner na devetom mjestu liste.

i-D animated GIF

IZVOR: MTV.COM.HR