ŠOKIRAT ĆE VAS što su slavne osobe sve izjavile o svojim bivšim ljubavima

by | 29 studenoga, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Slavni nerijetko iskaču iz veze u vezu, a njihove je, vjerujemo, teže održati zbog užurbanog načina života i neprestanog medijskog pritiska. No, baš kao i mi, slavni se zaljubljuju, vežu i srca im bivaju slomljena. Neki su tako rekli da su se od prekida dugo i teško oporavljali, a neki su se potrudili s bivšima ostati u prijateljskim odnosima donosi portal 100posto.hr

Primjerice, nakon što su okončali svoj desetljeće dugačak brak, (bivša) glumica Gwyneth Paltrow i glazbenik Chris Martin ostali su u odličnim odnosima. Gwyneth se hvalila kako se često druže, odlaze na obiteljske odmore, a zna i prespavati u Chrisovoj kući. No pomalo je bizarna bila njezina izjava u kojoj je rekla da joj je Chris danas poput brata. Bilo kako bilo, lijepo je da su bivši supružnici u dobrim odnosima, pogotovo kad imaju zajedničku djecu.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Odličan odnos nisu nakon prekida nastavile Lindsay Lohan i njezina bivša djevojka, DJ-ica Samantha Ronson. Djevojke su bile u vezi oko dvije godine, a Lindsay je neposredno nakon njihovog prekida na Twitteru Ronson optužila za nevjeru. Što god da se tad izdogađalo, izgleda da joj je kasnije oprostila, jer Lilo tvrdi da je shvatila da joj je Samantha bila osoba od povjerenja u vrijeme kad je to za malo koga mogla reći.

Od loših odnosa do glazbenih hitova kratak je put, ako si pjevačica Taylor Swift. Taylor je poznata po tome da bivše opjevava u svojim pjesmama, a njezinu su naviku čak ismijali i u jednoj epizodi “Family Guya”. No jedna je veza pokrenula tu praksu, a to je bila ona s glazbenikom Johnom Mayerom. John je Taylor zaveo 2010. godine, a iako je romansa trajala samo tri mjeseca, u pjesmi “Dear John” Taylor govori da se poigrao s 19-godišnjom djevojkom koja ga je jako voljela. Johnu se nije svidjelo biti hit pjesma, pa je u jednom intervjuu rekao da smatra da je to što je Taylor napravila izrabljivanje talenta.

Taylor je možda opjevala prekid, no njezin, kolega glazbenik Robin Thicke, morao je pjevati bezuspješne isprike. Naime, glazbenik je prevario svoju dugogodišnju suprugu, glumicu Paulu Patton. Kad je saznala za nevjeru, Paula je predala zahtjev za razvod braka, a Robin je na dodjelama nagrada BET u Los Angelesu glumici posvetio pjesmu “Forever Love”, a dok ju je izvodio svjetla su projicirala njezino ime. Potez očajnika, koliko god dirljiv bio, nije urodio plodom, pa su se i službeno razveli 2015. godine.

“I dalje možete voljeti bivšeg partnera i biti mu prijatelj. Nema žrtve i nema zlikovca!”, o svom je prekidu s glumcem Orlandom Bloomom na društvenim mrežama napisala pjevačica Katy Perry . Par je bio u vezi oko godine dana, i dan-danas si komentiraju objave na Instagramu, a obožavatelji para čak tvrde i da je preuzeo skrbništvo nad njezinim psom Mightyjem. Kad se susretnu na društvenim događanjima, uvijek bar nakratko popričaju, a to je Orlandu očito u krvi. Naime, svijet je obišao video s dodjele Oscara 2014. godine, na kojoj je Orlando prekinuo Mirandin intervju kako bi je pozdravio.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Iako su svi mislili da je veza koja se u stvarni život preslikala s filmskog platna, ona Kirsten Stewart i Roberta Pattinsona okončana zbog Kirstenine nevjere, Pattinson je tvrdio da to nije bio razlog. Više od nevjere zasmetala su ga neprestana pitanja i komentari koji su uslijedili nakon što je afera postala javna. Samo je znakovito ustvrdio “koga boli briga?!”

Premda je i ova veza bila kratkog vijeka, supermodel Kate Moss tvrdila je da joj je jako puno vremena trebalo da preboli svog bivšeg ljubavnika Johnnyja Deppa. Rekla je da je zbog njega isplakala najviše suza u životu, a iako je od tada neprestano u vezama, Kate je taj prekid najviše pogodio. No imala je i dobar razlog, Johnny joj je u životu predstavljao osobu na koju se mogla osloniti i koja se za nju neprestano brinula.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: 100POSTO.HR