ŠOK U HOLLYWOODU! Miley Cyrus i Liam Hemsworth prekinuli zaruke?

by | 27 srpnja, 2017

https://www.instagram.com/p/BOY1NYfDUcp/

Miley Cyrus i Liam Hemsworth bili su jedan od omiljenih holivudskih parova, koji se trebao i vjenčati, no ljubav je nakon nekoliko godina pukla na iznenađenje svih njihovih obožavatelja. Podsjetimo, mladi par počeo je hodati 2010. godine, a svega dvije godine kasnije, Liam je zaprosio svoju djevojku.

Uslijedili su mjeseci i mjeseci njezinog neprimjerenog i kontroverznog ponašanja te kratke avanture sa sinom glumca Arnolda Schwarzeneggera, Patricka, no u siječnju 2016. godine dogodio se nagli obrat. Par je dočekao Novu godinu ljubakajući se po Australiji, a nekoliko tjedana kasnije, Miley je vratila zaručnički prsten na ruku.

Čini se kako Liam doista pozitivno utječe na nju jer se pjevačica tada vratila na staro, pristojno i primjereno ponašanje, no ovih dana, javile su se glasine kako je par imao vrlo eksplozivnu svađu, i to zbog predbračnog ugovora, zbog kojeg su skoro i prekinuli.
Navodno se mladi glumac jako naljutio na svoju dragu kada mu je predložila njegovo potpisivanje, a kako tvrdi nepoznati izvor za časopis “People”, “par je vrištao i plakao”. Miley je navodno rekla prijateljima kako je i mislila da će Liam otkazati vjenčanje, za koje se još uvijek ne zna gdje i kada će se održati. No, čini se kako je nakon svađe uslijedilo pomirenje jer se glumac poslužio Instagramom kako bi podijelio njihovu crno-bijelu sliku, na kojoj izgledaju sretno i opušteno. “Moj mali anđeo i ja”, napisao je zaljubljeni glumac ispod slike.

https://www.instagram.com/p/BWWolfGFMsR/

IZVOR: INDEX.HR