SOFÍA VERGARA PET PUTA ZAREDOM NAJPLAĆENIJA TV GLUMICA! Zaradila je nevjerojatnih… (vrti nam se u glavi)

by | 17 rujna, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Američka glumica kolumbijskog podrijetla Sofía Vergara, zvijezda humoristične serije “Moderna obitelj”, po podacima časopisa “Forbes” peti put zaredom osvaja titulu najbolje plaćene TV glumice na svijetu.

Vergara (44) je prošle godine, po podacima “Forbesa”, zaradila 43 milijuna dolara. Osim ulogom u popularnoj seriji, Sofía zarađuje i brojnim reklamnim kampanjama, a jedna od njih je i unosan ugovor s Head & Shouldersom. Kolumbijska glumica posjeduje i agenciju Latin World Entertainment koja otkriva nove agente.

Slijedi je kolegica Kaley Cuoco (30). Penny iz serije “Teorija velikog praska” može se pohvaliti sa zarađenih 24,5 milijuna dolara, iako je to gotovo dvaput manje od Vergare. I ona, uz ulogu koja ju je proslavila, zarađuje dodatnim snimanjima reklama.

Glavna glumica humoristične serije “The Mindy Project”, 37-godišnja Mindy Kailing, prošle je godine po zaradi od 15 milijuna dolara “skočila” s osmog na treće mjesto.

Ellen Pompeo (“Uvod u anatomiju”) i Mariska Hargitay (“Zakon i red”) dijele četvrto mjesto s 14,5 milijuna dolara zarade godišnje, Kerry Washington (“Scandal”) je na petome mjestu sa zarađenih 13,5 milijuna dolara, a slijedi je Kanađanka hrvatskih korijena Stana Katic, glavna zvijezda serije “Castle” s 12 milijuna dolara zarade.

Među prvih 10 najbolje plaćenih TV glumica na svijetu prvi je put ušla bolivudska zvijezda Priyanka Chopra koja u kriminalističkoj seriji “Quantico” glumi saveznu agenticu. “Forbes” ju je smjestio na osmo mjesto s 11 milijuna dolara zarade.

Zvijezda dramske serije “Dobra žena” Julianna Marguiles je na devetom mjestu s 10,5 milijuna dolara, a Julien Bowen, koja s Vergarom glumi u “Modernoj obitelji”, na 10. je mjestu s 10 milijuna dolara zarade godišnje.

“Petnaest najbolje plaćenih ženskih TV zvijezda u razdoblju od lipnja 2015. do lipnja 2016. “utržilo” je zajedno 208,5 milijuna dolara, što je 43,5 milijuna više nego prethodnih godina”, piše “Forbes”.

Popis najbolje plaćenih muških TV zvijezda na svijetu časopis će objaviti idući tjedan.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: rtl.hr