SOFÍA VERGARA OTKRILA tajnu svoje zavidne linije

by | 15 siječnja, 2018

“Morat ću od ponedjeljka na dijetu jer sam pretjerala s nezdravom hranom”, kaže glumica Sofía Vergara (45). Seksi Kolumbijka odmara se sa suprugom na Bahamima, glumcem Joem Manganiellom (41), a fanovima se pohvalila da jede samo kaloričnu hranu.

“Joe i ja uživamo u posljednjim danima našeg godišnjeg odmora, pa se ne želim s ničim zamarati”, rekla je zvijezda “Moderne obitelji”, koja je suprugu pozirala u bikiniju ispred njihova apartmana kojeg su nazvali “Casa Chipi Chipi”.

“Čim te vidim, vruće mi je. Savršena si i ne trebaš smršavjeti. Tvoj muž je pravi srećković”, piše joj jedan fan. Glumica je otkrila da jede rolice s cimetom, sireve, meso, džem i peciva, a njezina linija i dalje izgleda besprijekorno.

“Trener mi je osmislio dijetu kako da ne izgubim zamamne obline. Jedem pet obroka dnevno, a svaki obrok sadrži pravilan omjer ugljikohidrata, proteina i masnoća. Odrekla sam se u potpunosti jedenja masne brze hrane, ali povremeno pojedem sladoled i kolače”, rekla je Vergara.

View this post on Instagram

The ? is out!!

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Sofia se uskoro mora vratiti snimanju humoristične serije “Moderna obitelj”. Sa suprugom voli provoditi dane na plaži, a kaže kako uživaju u ‘tropskom raju’.

Vergara i glumac hrvatskog podrijetla u braku su od 2015., a zaručili su se u kući na Floridi gdje često odlaze na odmor. Kolumbijka je jednom ispričala kako na početku nije htjela biti u vezi s Manganiellom jer joj se nije dalo ‘boriti’ s njegovim obožavateljicama.

“Odbijala sam otići s Joeom na spoj. Mislila sam kako sam prestara da bih podnosila sve te žene koje pate za njim i žele biti u njegovoj blizini”, objasnila je. Govorila je Manganiellu da je previše seksi za nju, a drago joj je što mu je kasnije ipak dala šansu.

Sofía ima sina Manoloa Gonzaleza (25) iz dvogodišnjeg braka s Joeom Gonzalezom(45). Manolo često majku prati na filmskim događanjima.

View this post on Instagram

Afternoon snaks???

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

IZVOR: 24SATA.HR