Kao da ste vikend provele na planini: “snow blush” novi je trend za blistavi izgled tena tijekom zime

Vrijeme je da bronzer zamijenite rumenilom

by | 3 studenoga, 2022
Emily Ratajkowski kao ambasadorica novog make-up trenda

Posljednjih mjeseci vladao je trend preplanulog tena blistavog sjaja koji ste uspješno postizale bronzerom. Nanosile ste njegove brončano zlatne čestice na vrh jagodica i hrbat nosa imitirajući osunčani ten – kao da ste dan provele na plaži, a ne u uredu.

Vrijeme je da osunčani sjaj bronzera zamijenite novim trendom koji također obećava licu udahnuti (mnogima prijeko potrebni) zdravi sjaj i rumene obraze. Vizažisti i beauty urednici su ga prozvali snow blush, a ambasadorica novog trenda je nedvojbeno američka glumica i model Emily Ratajkowski.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)


Dolaskom zime, plažu mijenjamo za snijegom prekrivenu planinu, ali naša želja ostaje ista. Lice mora izgledati kao da je prirodno porumenilo od sunca. Jednako kao što ste do sada koristile bronzer za postizanje osunčanog izgleda, u ovom slučaju blijedi zimski ten oživite rumenilom.

Trik je jednostavan. Dovoljno je da na jagodice i hrbat nosa nanesete rumenilo, tako da odajete dojam da ste dan proveli sunčajući se ili skijajući na planini. Za postizanje takozvanog snježnog ili skijaškog rumenila, vizažisti preporučuju korištenje rumenila u kremi ili gelu, umjesto onog u prahu jer se bolje stapa s kožom i pruža prirodniji izgled.

Ako imate svijetlu put, odaberite rumenilo u ružičastim tonovima ili u boji šljive, a svježe nijanse breskve ako ste tamnoputi. Rumenilo nanesite velikom četkicom kružnim ili spiralnim pokretima na obraze, a zatim (vrlo malu količinu) i na hrbat nos, na čelo (uz rubu kose) i na bradu, odnosno na sva ona područja koja prva porumene na suncu.

Pročitajte: 5 hit zimskih manikura koje jedva čekamo isprobati

Foto: Instagram