Šminka boje čokolade: Izaberite tople tonove

by | 28 prosinca, 2013

Na modnim pistama ove zime upečatljivi su topli tonovi, kako na odjeći, tako i na licu. Stilisti za dnevnu i večernju šminku predlažu bogatu paletu raskošnih čokoladnih boja. Ovi intenzivni tonovi dobro pristaju i crnkama i plavušama, licu daju poseban šarm i toplinu, a izbor je veliki, od crne čokolade do karamele i cappuccina.

Sjenilo u tamnosmeđoj nijansi sa svjetlucavim efektom osvježava pogled, a preko dana možete ju uskladiti s bijelim sjenilom koje bi trebalo nanijeti na unutrašnji kut oka. Možete isprobati i „smokey eyes“ stil u čokoladnim nijansama. Oči osjenčajte sjenilom u smeđoj boji od najtamnije (uz trepavice) do najsvjetlije, na pregibu oka.

Uz ove nijanse isprobajte i maskaru u smeđoj boji. Ne zaboravite uskladiti oči s obrvama. Definirajte ih smeđim sjenilom, a nijansu izaberite prema kosi. Čokoladne tonove možete uskladiti i sa zlatnim, sivkastim, ružičastim ili ljubičastim, ovisno o tome kakve je boje kosa, oči, odjeća.

I usne možete naglasiti ružem u boji čokolade, atraktivno djeluje diskretna smeđa-bež nijansa, ali i bakreno-smeđa, koja izgledu daje notu glamura.

Izvor: novosti.rs