Sjećate li se da smo ove poznate osobe gledali u seriji “Seks i grad”?

by | 10 veljače, 2016

Čuvenoj četvorci, Carrie, Mirandi, Samanthi i Charlotte, tijekom avantura i ljubavnih brodoloma u New York, pridružile su se i neke poznate zvijezde.

1

Tijeom šest sezona “Seksa i grada” gledali smo Bradleya Coopera, Jon Bon Jovija, Vincea Vaughna, Lucy Lu, Sarah Michelle Gellar i mnoge druge. Pogledajte:

2

Jennifer Coolidge, čuvena komičarka, pridružila se “Seks i grad” ekipi u šestoj sezoni kao gost.

3

Justin Theroux pojavio se dva puta u seriji. Prvi put u prvoj sezoni kao Stanfordov prijatelj. Drugi put u drugoj sezoni kao pisac koji se zaljubi u Carrie.

4

David Duchovny u šestoj sezoni igra Carrieinu ljubav iz srednje škole koja se ponovno vraća u njezin život.

5

Vince Vaughn igra u epizodi kada Carrie nude da snime film po njezinoj knjizi kolumni, a Vince se predstavlja kao menadžer Matta Damona.

6

Lucy Lu glumi sebe u četvrtoj sezoni, a Samantha joj pokušava postati menadžerica.

7

Sarah Michelle Gellar pojavljuje se također u epizodi o ekranizaciji Carrieine knjige, kao jedan od producenata koji bi htio snimiti film.

8

Matthew McConaughy glumi samog sebe, u istoj epizodi, kao potencijalni glumac koji bi glumio Facu u filmu.

9

John Slattery, puno prije nego što smo ga gledali u seriji “Mad Man”, pojavio se u seriji kao Carriein dečko, političar.

10

Alanis Morissette pojavljuje se u seriji kao prijateljica Carrieinog puno mlađeg dečka. Na zabavi, igrajući bocu istine, dobiva zadatak da se poljubi s Carrie.

11

Tada ne baš poznat Bradley Cooper, pojavljuje se kao veza za jednu noć u klubu, nakon one užasne naslovnice na kojoj je bila Carrie.

12

Geri Halliwell, bivša Spajsica, pojavljuje se na trenutak u epizodi kada Samantha očajnički želi dobiti članstvo na najpopularnijem bazenu.

13

Jon Bon Jovi igra Carrieinu neuspješnu vezu koja je počela u čekaonici kod psihoterapeuta.

Izvor: Life Content
Foto: Printscreen