12 komada iz nove Sinsay Home jesenske kolekcije koji su nam baš zapeli za oko

by | 16 rujna, 2023

Ako volite jesen kao i mi, vjerujte nam da će vam se jako svidjeti Sinsay Home kolekcija za jesen 2023!

Topli tonovi jeseni koji nam se bliže stvoreni su za uživanje u toplini doma, a dakako da k tome u prilog ide i stvaranje savršenog jesenskog interijera. Već sitnicama u svome domu možete postići sasvim drukčiji doživljaj, a ujedno će vam biti puno ljepše u takvom prostoru i boraviti.

Znate već da je jesen vrijeme promjene, a ima li bolji način za to da odrazite ovo godišnje doba, nego kroz dekoracije?! Super je što upravo Sinsay svojim jesenskim aranžmanima i vazama unosi dozu prirode u vaš prostor.

Tu je i tekstil, kao i pladnjevi, ukrasi, vaze, LED lampice, podmetači i sve druge sitnice koje daju baš jednu posebnu čar cijeloj jesenskoj priči. Upravo zato ova kolekcija nazvana je “Sezona Bundeva”.

Odabrali smo 12 top komada iz te nove Home kolekcije, koja će vas itekako potaknuti i pokazati vam da je baš sad pravo vrijeme za “ažuriranje” vašeg interijera i pripremu doma za sezonu koja dolazi.

Ipak, na kraju, ne zaboravite da je individualnost ključ svakog ozračja u domu, a upravo će zato i takve stvarčice dati osobni dodir svakom kutku vašeg doma.

Pročitajte: Ključ sreće je u vašoj ruci: 4 tradicionalna postulata za sretniju i produktivniju svakodnevicu 

Sinsay Home kolekcija jesen 2023.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SiNSAY (@sinsay)

sinsay home kolekcija jesen 2023

sinsay home kolekcija jesen 2023

sinsay home kolekcija jesen 2023

Foto: Sinsay, Instagram