SIN AMERIČKOG PREDSJEDNIKA javno zaprijetio poznatoj glumici

by | 24 prosinca, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Poznata kao velika mrziteljica lika i djela Donalda Trumpa, 27-godišnja glumica Jennifer Lawrence posljednjom je izjavom na račun američkog predsjednika dobila odgovor kakvom se nije nadala.

Poput mnogobrojnih holivudskih kolega, Jennifer Lawrence iskazala je jasan stav o Donaldu Trumpu svojedobno izjavivši da će, ako on postane američki predsjednik, to biti “kraj svijeta”.

Kad je napokon to i postao, slavna glumica na tome nije stala, povezujući ga s uraganima koji su zahvatili Ameriku ranije ove godine nazivajući ih “bijesom i gnjevom majke prirode” zbog Donaldova predsjedanja državom.

Ovoga tjedna oskarovka se neočekivano suočila s Donaldovim sinom, 39- godišnjim poduzetnikom Donaldom Trumpom Jr.  uslijed komentara o njegovom ocu koji je Jennifer izrekla u intervjuu sa slavnom Oprah Winfrey.

U razgovoru s njom, 27-godišnja glumica objasnila je kako ju je Trumpovo predsjedanje Amerikom navelo da postane politički angažiranija, a njezina strast za politikom je, kako sama kaže, postala ‘neka vrsta opsesije”.

“Imam jako dobar govor, a završio bi čašom martinija na njegovoj faci”, odgovorila je popularna J-Law na pitanje Oprah što bi napravila kad bi se uživo susrela s američkim predsjednikom.

Poput mnogih glumičinih uvreda na račun predsjednika, i posljednja u nizu očekivano je postala viralan hit na društvenim mrežama, a o svemu se oglasio Donaldov sin, odgovorivši glumici na način koji su mnogi shvatili kao prijetnju.

“U pravu si. Razgovor bi sigurno završio seksualnom uvredom tvog oca”, nadovezala se američka songwriterica Diane Warren, poput mnogih osuđujući komentar Donaldovog sina.

IZVOR: TPORTAL.HR