Shakira i Gerard Pique čekaju drugo dijete?

by | 22 prosinca, 2013

Nakon što je odbila poziv za nastup na čileanskom Viña del Mar Festivalu u veljači iduće godine, pojavile su se glasine da je slavna kolumbijska pjevačica ponovno trudna.

Prema pisanju internetskog portala Univision, tridesetšestogodišnja Shakira i njezin zaručnik, poznati nogometaš Gerard Pique očekuju drugo dijete. Nagađanja o njezinoj drugoj trudnoći preplavila su medije nakon što je otkazala planirane nastupe, što je učinila i prvi put kada je ostala u drugom stanju, a dodatnu sumnju pobudila je i široka odjeća koju pjevačica u posljednje vrijeme nosi u javnosti.

Slavna pjevačica nedavno je u intervjuu za kolumbijski časopis “Alo” otkrila da bi uskoro voljela imati još jedno dijete.

“Mi svakako želimo još djece. To je samo pitanje vremena i organizacije. Zaista sam sretna, uživam u karijeri i dobro se provodim u društvu voljenih. Moj sin Milan voli biti u studiju sa mnom, jako je znatiželjno dijete. Imam malu rock zvijezdu kod kuće”, rekla je nedavno Shakira, čije se izjave povodom ovih glasina s nestrpljenjem iščekuju.

Izvor: cosmopolitan.rs
Foto: Fame