SEVERININA PJESMA “ROĐENO MOJE” ODUŠEVILA REGIJU U SAMO JEDNOM DANU!

by | 5 studenoga, 2019

Svega 24 sata nakon premijere Severinine nove pjesme “Rođeno moje”, čini se kako su najave o najljepšoj i najemotivnijoj njezinoj baladi do sada bile i više nego opravdane.

Naime, samo jedan dan bio je dovoljan da pjesma oduševi i osvoji cijelu regiju, što pokazuje i podatak da je do sada u Real Timeu na YouTubeu poslušana čak 1,3 milijuna puta. Osim impresivnog broja pregleda, pjesma “Rođeno moje” u jednom je danu prikupila i 40 tisuća lajkova te bezbroj predivnih komentara na Severininim društvenim mrežama.

”Kad sam prvi put čula pjesmu, rasplakala sam se jer pjesme su moj život i onda netko moj život opiše u jednoj pjesmi. Hvala kompozitoru Milošu Roganoviću na svim pjesmama koje mi je dosad napisao, ali ova je najljepša, ovo je remek djelo. Ovo je pjesma za mog sina… Jer pjesma nas je održala, pjesmi hvala! Hvala redatelju Nejcu Levstiku na ovom predivnom i emotivnom spotu. Hvala vam svima što je volite, divni ste i divne poruke mi ostavljate. Prvi put je pjevamo zajedno 16.11. u Spaladium Areni u Splitu, u rodnom gradu mog sina. Vidimo se!”, izjavila je Severina.

Nakon premijerne live izvedbe u Splitu, pjesmu *Rođeno moje” publika će imati prilike čuti i u ostalim gradovima tijekom ‘The Magic Tour’ turneje – 23. studenoga u Beogradu, 7. prosinca u Zagrebu te 21. prosinca u Ljubljani.

Ulaznice za koncerte u Splitu i Zagrebu su u prodaji putem sustava Eventim.hr, za koncert u Beogradu putem Tickets.rs, a za koncert u Ljubljani putem Eventim.si