Stil poznatih: ni Severina nije odoljela popularnom modnom trendu

by | 12 veljače, 2024
severina

Splitska pjevačica Severina zasjala je na koncertu u Rijeci u haljini koja je očarala publiku svojom provokativnom elegancijom!

Sigurno je da je ovo stil koji je proteklih mjeseci osvojio i crvene tepihe, a Severina ga nosi i više nego sa stilom.

Severina je zasjala u prepunoj dvorani Mladosti u Rijeci svojim izvanrednim nastupom, emotivnim govorom i – neodoljivim stylingom. Regionalna diva zasjala je u haljini koja je bila prozirna poput srebrne mreže.

U takvoj haljini, nakit je bio suvišan – nosila je samo srebrne sandale s visokim potpeticama koje imaju tanke remenčiće oko gležnjeva kao modni dodatak.

Jedno je sigurno – Severina je nakon 11 godina ponovno oduševila publiku na ovom rasprodanom koncertu.

U haljini koja je istaknula sve njezine atribute pjevačica je zasjala, a koliko je bila sretna zbog nastupa u Rijeci, otkrila je publici.

“Moram priznati da sam nakon dugo vremena imala veliku tremu jer nisam znala jesam li dovoljno zahvalila za sve ove godine ljubavi i ljudskosti”, rekla je emotivna pjevačica.

Pročitajte: Cherry red je nova “it” boja: kako je nositi ovog proljeća? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Prozirne haljine postale su vrlo poželjne na modnoj sceni, a nedavno su ih nosile i druge zvijezde poput Aleksandre Prijović, ali i holivudske dive – Jennifer Lopez, Selene Gomez, Dakote Johnson, Miley Cyrus i Eve Longorije, koje su zasjale na crvenim tepisima u sličnim kreacijama koje su istaknule njihovu senzualnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dakota Johnson (@dakotajohnson)

Foto: Instagram, naslovna: @severina @mateasmolcicsencar