SEVERINA ODRŽALA NAJEMOTIVNIJI KONCERT U ŽIVOTU PRED PREPUNOM ARENOM ZAGREB

by | 8 prosinca, 2019

Nakon spektakularnih koncerata u Splitu i Beogradu, u sklopu velike turneje “The Magic Tour”, sinoć se i Zagreb naklonio najvećoj regionalnoj zvijezdi – Severini. Iako dupkom puna, Arena je bila premala za sve one koji su uživo htjeli doživjeti spektakl o kojem se mjesecima priča i tjednima traži karta više, ali i za one koji su došli podržati Severinu u najtežem periodu života.

Učinili su to na najljepši mogući način, gromoglasnim višeminutnim pljeskom, kako na početku koncerta, tako i između pjesama, tijekom cijelog koncerta, koji je zasigurno bio najemotivniji u Severininoj karijeri.

“Hvala na podršci svim ljudima Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Hvala svima vama koji ste došli i koji me dugo pratite na koncertima.

A od rođenja me prati moja mama, koja je gore u loži”, rekla je Severina na početku koncerta, nakon čega je cijela dvorana uputila ovacije majci.

Nakon toga, s više od 20 tisuća ljudi, od kojih su neki stajali čak i iza pozornice, kao i po svim prolazima u dvorani, Severina je izmolila “Oče naš” te otpjevala “Dalmatinku” za svoju mamu.

Iako se po ovacijama činilo kako publika neće dati da koncert ikad završi, u dva i pol sata stalo je sve ono što je čak 100 ljudi, na čelu sa Severinom, pripremalo nekoliko mjeseci.

Najveći Severinini hitovi, izvedeni uz pratnju 15 vrhunskih glazbenika, 20 uvježbanih koreografija u izvedbi 16 najboljih regionalnih plesača i plesačica, čarobni kostimi koji se doslovno transformiraju iz jednog u drugi, dosad neviđeni light na ovim prostorima te video pozadine, dodatno su začinili ono najbitnije, što je vidno isijavalo iz Severine, a to je čista emocija.

Emocija koja je povezivala više od 20 tisuća ljudi i jednu Severinu, koja je ovim koncertom oborila rekord posjećenosti Arene, srušivši svoj vlastiti iz 2013. godine.

Za sve one koji svoju ulaznicu, odnosno najtraženiji komadić papira u regiji, nisu uspjeli nabaviti do sada, mogu to učiniti ususret koncertu u Ljubljani, 21. prosinca, za koji je ostalo još jako malo mjesta.