Serije koje s nestrpljenjem očekujemo ove godine

by | 8 siječnja, 2016

I u 2016. godini provodit ćemo sate gledajuće fenomenalne serije i za neke od njih jedva čekamo da se počnu prikazivati.

David Duchovny and Gillian Anderson on the new 'X-Files' set

Čekanje nove epizode i nove sezone pratit će nas i ove godine. Neke stare serije ponovno se vraćaju, pojedine glumce gledat ćemo prvi put u seriji… Evo koje od njih s nestrpljenjem očekujemo.

Sneaky Pete

Fenomenalni Brian Craston vraća se u seriji “Sneaky Pete”. Radnja se vrti oko prevaranta Mariusa koji se pretvara da je Pete s kojim je dijlio zatvorsku ćeliju. Kako dobro poznaje kriminalnu stranu života, Marius se uspješno uklapa u Peteovu obitelj, koja se bavi osiguravanjem da se osobe koje su na slobodi pod jamčevinom pojave na sudu u dogovoreno vrijeme.

American Crime Story: The People vs. O. J. Simpson

Ako pratite seriju “American Horror Story”, sigurno će vam se svideti i “American Crime Story”. Epizode ove miniserije pratit će stvarne kriminalističke događaje koji su se odvili u Americi, a prva sezona bit će posvećena suđenju O. J. Simpsonu. U ovoj priči vidjet ćemo i odnos između njegovog branitelja Roberta Kardashiana i njegove supruge Kris (roditelja slavnih sestara Kardashian), koji su se uskoro nakon suđenja i razveli. U “American Crime Story: The People v O.J. Simpson”, Kris Jenner glumit će Selma Blair, a Roberta Kardashiana David Schwimmer, najpoznatiji po ulozi Rossa u seriji “Friends”. Epizode koje će dočarati slavno suđenje bit će pune poznatih glumaca, među ostalima, tu su i Cuba Gooding Jr. i John Travolta.

The X Files

Ponovno nam se vraćaju Scully i Mulder, a nadamo se da nas dugonajavljivani nastavak neće razočarati. Hoće li ovoga puta pronaći istinu, svakako ćemo gledati.

Vinyl

Radnja smještena u ’70-e godine prošlog stoljeća u New York, govori o glazbenoj industriji tog perioda. Redatelj Martin Scorsese i koproducent Mick Jagger u tandemu obećavaju dobru priču i dobru glazbu. Kako uspjeti u glazbenoj industriji otkrit će nam upravo ova serija.

11.22.63.

James Franco u ulozi srednjoškolskog nastavnika koji putuje kroz vrijeme i vraća se u period atentata na predsjednika Kennedyja, kako bi ga spriječio. Na tom putu ispriječila mu se ljubav.

Shades of Blue

Jennifer Lopez u ulogi FBI agenta koji radi na tajnom zadatku za antikorupcijsku jedinicu FBI i nailazi na različita iskušenja. Policijska serija s prelijepom J. Lo definitivno obećava.

Billions

Serija “Billions” je suvremena drama čija se radnja vrti oko bogatstva, utjecaja i korupcije koji su oličeni u dvije vrlo ambiciozne, suprotstavljene ličnosti: američkog odvjetnika s političkim vezama i milijardera Bobbyja “Axea”.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Splash