SELENA GOMEZ ŠOKIRALA fanove informacijom što je sve morala raditi u novom spotu

by | 14 kolovoza, 2017

Pjevačica Selena Gomez (25) snimila je spot za svoj novi singl “Fetish” na kojem je surađivala s mladom fotografkinjom Petrom Collins. Spot je prepun čudnih situacija u kojima Selena u zid baca vrećice s hranom, zatim se valja po podu, a onda i jede neke proizvode koji su inače nejestivi – od ruža za usne, do sapuna i stakla.

“Bilo je tako oslobađajuće snimati tu scenu u kuhinji, izgubiti kontrolu nad svojim tijelom i prestati misliti o sebi. Osjećala sam se dobro. Bila sam malo nervozna prije snimanja, ali potpuno sam se opustila i izgubila se pred kamerama. Bilo je baš cool”, rekla je pjevačica.

Spot se snimao i usred mirne ulice s kućama u nizu, a Selena kaže da je odrasla na sličnom mjestu.

“Uvijek sam se osjećala da vidim jako nevinu površinu, a istovremeno sam znala sve što se događa iza zatvorenih vrata i shvaćala taj osjećaj izoliranosti”, rekla je.

Inače, u spotu je htjela progovoriti o ovisnostima i mentalnom zdravlju, s kojim se borila cijelu proteklu godinu. Zbog stresa je uzela pauzu i povukla se sa scene kako bi se oporavila, a sad se vraća novim albumom. Također je u sretnoj vezi s reperom The Weekndom.

IZVOR: 100POSTO.HR