Seksi Milka

by | 26 siječnja, 2016

SEKS I JAD KOLUMNA7

Ispričat ću vam priču o svojoj seksi prijateljici Milki. Ne zove se ona zapravo Milka, ali nazvat ćemo je tako, jer je Milka najseksi ime ikad!

Milka ima dečka, već jako dugo, više od pet godina. Milka ima također i bivšeg dečka, još duže nego ovog dečka kojeg ima sad, što je logično, budući da je bivši. Je l’ me pratite? Njezin bivši dečko je postao bivši jer si on i Milka nisu baš odgovarali. Imali su oni lijepih trenutaka, ali su bili dva potpuno različita svijeta. Milka kaže crno, Bivši kaže bijelo, Milka kaže lijepo, Bivši kaže ružno, Milka kaže lijevo (nema veze s politikom), Bivši kaže desno… Uz sve to skupa, Bivši baš nije bio obazriv prema Milki. Često puta joj ne bi odgovorio na poruke, ponašao se kao da Milka ne postoji… Nije ni Milka bila savršena, imala je svoje mušice i bila svojeglava… Al’ bili su Milka i Bivši jako mladi, Milka mlada, a Bivši još mlađi. Njihova veza bila je kao torta. Red razgovora, red seksa, red jada, pa opet ispočetka. Često su razgovarali, al’ se nikad oko ničeg nisu slagali. Nisu se svađali, Milka nije voljela svađe, jednostavno se nisu slagali. Unatoč tome što su imali potpuno oprečna mišljenja o svemu, uživali su u svojim razgovorima. Međutim, rijetko kada su pričali o sebi, kao o paru… Ne znam ja jesu li oni bili u vezi ili samo u nekom čudnom, pomalo ovisničkom odnosu, ali bili su, jako dugo… Jednog dana Milka odluči kako je krajnje vrijeme za RAZGOVOR s Gospodinom Bivšim. Pošalje ona Bivšem poruku da se trebaju naći i razgovarati. Ali Gospodin Bivši se po tko zna koji put nije udostojao niti odgovoriti na poruku. Kad smo već kod odgovaranja na poruke, trebalo bi ući u zakon o zaštiti pošiljatelja poruka da je obavezno odgovoriti na poruku, inače ti prijeti tužba i zatvor! Milka je, po 175 put, odlučila da je s njima gotovo. Ono što se razlikovalo od ostalih 174 puta jest činjenica da je Milka prvi put odlučila da je s njima uistinu gotovo. Odlučila je okrenuti novi list. Milka vam je jedna od onih žena kojoj treba 100 godina da donese odluku, ali kad je donese, onda je to to. Nema više bi, ne bi, ošla baba s kolačima! To ljeto upoznala je super, cool, seksi Apolona i zaljubila se k’o tele. Da, kao tele! Iako je Milka ljubičasta kravica, ovaj put se zaljubila kao tele. A zaljubio se i Apolon. Milka i Apolon su u vezi od tada.

Međutim, Gospodin Bivši nanjušio je da je Milka sretna i zaključio da je pravo vrijeme da joj se javi. Milka, ne želeći završiti u zatvoru zbog neodgovaranja na poruke, odgovori na poruku kao svaki pristojan čovjek koji zna ponešto o općoj kulturi. Čudna li čuda, bivši je želio vidjeti Milku i popričati s njom. Bilo je tu hrpa isprika zašto se nije javio, k’o za vraga baš u tom trenu proživljavao je veliku životnu dramu. Milka ga je upitala zašto to nije podijelio s njom, na što joj je on odgovorio da je nije htio uvlačiti u to. Kako li je samo bio obazriv taj Gospodin Bivši. Odluči Milka da će se naći s njim i popričati. Smatrala je kako im je potreban neki završetak, točka na i. Iako, ruku na srce, otkad je upoznala gospodina Apolona, ništa to više nije bilo toliko bitno. I tako, našli se Milka i Bivši na cugi, napričali se oni, satima su pričali… Gospodin Bivši shvatio je da mu Milka jako fali i da mu fali sve što je imao s njom i priče i neslaganje oko svega i seks… Ali seksi Milka je bila u vezi i dala Gospodinu Bivšem to jasno i glasno do znanja. „Što je bilo, bilo je… Imali smo priliku, nismo je iskoristili, možda je bilo krivo vrijeme…a možda su ipak bili samo krivi ljudi!“, rekla je Milka Gospodinu Bivšem. „Ne krivim te za ništa, vjerojatno smo oboje pomalo krivi što su se stvari završile na taj način…“, nastavila je. Milka je čvrsto vjerovala kako za krah veze nikad nije kriva jedna osoba, uvijek obje strane, a ponekad i treća, imaju svoje prstiće pomalo u tome. Rastali su se i Milka je dobila svoj „closure“, kako bi rekli ovi kaj pričaju američki, kanadski i australski jezik.

Al’ Gospodin Bivši nije to baš tako shvatio, počeo se sve više javljati Milki, zvati je u kino, tražiti da se vide. Milka mu je otvoreno rekla da ne želi i da ima dečka kojeg obožava i da ga moli da to poštuje. Onda bi Gospodin Bivši napisao Milki neku pametnu dosjetku tipa: „Ma samo se zezam“ ili tako nešto. Nije Milku više jednostavno bilo briga.

Bivši se odselio u drugu državu, ali i dalje se javljao s vremena na vrijeme. Baš kad bi se Milka pohvalila svojim prijateljicama: „Znaš tko se prestao javljati?“, kroz dan ili dva, došla bi njegova poruka. Dolazio bi on s vremena na vrijeme u Hrvatsku i svaki put se želio naći s Milkom, međutim, ona jednostavno nije htjela. Kada više nije znala kako da mu na sve lijepe i ružne načine objasni da joj se prestane javljati, napravila je Milka jednu od onih nedopustivih stvari zbog koje bi, da živimo u pristojnom svijetu, završila u zatvoru. Počela je ignorirati njegove poruke, nije odgovarala. Funkcioniralo je to jedan kraći period, ali onda, nakon izvjesnog vremena, Bivši bi se opet javio. I tako godinama. Nedavno joj je poslao poruku: „Nije mi jasno zašto si ti bila luda za mnom sve te godine!“ Ona mu je odgovorila: „Ne znam jesam li bila luda za tobom, il’ sam jednostavno bila luda!“ Na što je Gospodin Bivši, nakon gotovo pet godina koliko se nisu vidjeli, odlučio reći Milki kako bi volio vratiti vrijeme. Kako bi volio da je bio pametniji, kako bi sada sve učinio drukčije… „Da te mogu dobiti nazad, nikad te ne bih pustio…“, napisao je.

Milka mu je na to odgovorila: „Ne možeš vratiti vrijeme i ne opterećuj se više time! Što je bilo, bilo je! Ostavi prošlost tamo gdje joj je mjesto i nastavi dalje!“. Ispričavao se Bivši zbog svega što je napravio i Milka mu je ponovno pokušala objasniti kako ga za ništa ne krivi te kako su oboje bili mladi i ludi i doprinijeli tome da njihova veza ne funkcionira. Ponovno je Bivši pričao o vraćanju vremena i želio vidjeti Milku. Razmišljala je Milka čak da se nađe s njim, da popričaju još jednom o svemu. Znate, Milka vam je jedna od onih ljudi koji vjeruju da je najgori život onaj koji živite sa žaljenjem i Milka ne želi da se itko tako osjeća. Međutim, Milka se razboljela, a Bivši se vratio natrag u Nigdjezemsku.

Rekao joj je da ga može posjetiti, unatoč tome što mu je stalno davala do znanja da ima dečka. Ali Gospodina Bivšeg to očito nije previše smetalo. Ako ništa drugo, treba mu se priznati da je uporan.

A onda se Milka jedno jutro probudila i dočekala ju je poruka od Bivšeg. Slikovna poruka. Da, Bivši je opalio selfie iliti sebić u kupaoni i poslao Milki. Uz fotku je nadodao nadasve originalan komentar: „Want some? “ Nisu bili u pitanju intimni dijelovi tijela, ali Milka je svejedno popizdila!!!

Odgovorila mu je da NEEEEEEEEEE ŽELIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I da bi mogao pokazati barem malo poštovanja budući da ima dečka i da se neke stvari očito nikada neće promijeniti!!! Ovog puta odgovora nije bilo, pitanje je samo do kada??!!

I kaže meni Milka: „Zamisli draga moja Ella da sam ležala u krevetu sa svojim dečkom i da mi je došla ta poruka. Što da ja njemu kažem? Kako da mu to objasnim? Čuj dragi, evo moj bivši koji mi već godinama šalje poruke, upravo mi je poslao svoj nagi sebić jer, eto tako… ja sam mu dala do znanja da ne želim ništa s njim pa mi sad šalje svoje fotke, al’ ništa se ti ne brini zlato moje, sve ti je to normalno?!?!? Ella, pa samu sebe bi nogirala nakon toga!“

Ono što vam želim reći: „Nemojte si dopustiti da živite život u kojem ćete žaliti za nečim ili za nekim… a još važnije, nemojte upropaštavati tuđe živote zato što se vi sami ne znate nositi s odlukama koje ste u životu donijeli. Pazite koga puštate u svoj život, a još više pazite koga ćete olako pustiti da ode!“

P. S. I pobogu, nemojte slati svoje sebiće ljudima koji očito ne žele ništa s vama!!! (ovaj P. S. je više kao Prijateljski Savjet)

P. S. Sebić mi je baš uber super cool seksi riječ (ovaj P. S. je onaj latinski Post Scriptum)

P. S. (ovaj P.S. je Puse Svima)