Savršena hidracija i njega kože

by | 10 srpnja, 2016

Da bi bila zdrava, koži je potrebna voda. Eucerin AQUAporin ACTIVE koristi vlastitu prirodnu mrežu vlažnosti kože kako bi joj se pružila potrebna hidratacija.

Jedinstvenu, patentiranu formulu inspiriralo je otkriće akvaporina – kanala koji reguliraju prijenos vodenih molekula u stanicama – nagrađeno Nobelovom nagradom. Linija sadrži glukoglicerol, koji aktivira vlastiti sustav hidratacije kože pomoću akvaglicerolporina.

Rezultati su trenutačno vidljivi i dugotrajni. Koža izgleda sjajno, a na dodir je meka, podatna i svježa.

Obzirom da 90% ljudskog tijela čini voda, hidratacija je neophodna za normalno funkcioniranje organizma. U ovom slučaju pravilo umjerenosti ne vrijedi jer s hidratacijom nikada ne možemo pretjerati obzirom da i mali nedostatak vode u koži dovodi do stvaranja bora, koža postaje beživotna i brže stari jer gubi elastičnost, a slabi i vezivno tkivo.

Bez obzira na tip kože, hidratacija treba biti neizostavan dio naše svakodnevne rutine, jer voda koži daje život i vraća ljepotu.

Eucerin godinama provodi istraživanja temeljena na otkriću nagrađenom Nobelovom nagradom, i predstavlja AQUAporin ACTIVE inovativne hidratantne proizvode za njegu lica. Izostanak kvalitetne hidratacije iz svakodnevne njege može rezultirati isušivanjem, crvenilom i ljuštenjem kože, a AQUAporin inovacija to sprječava stvaranjem novih mikroskopskih kanala (akvaporina) smještenim u staničnim membranama koji reguliraju prijenos molekula vode.

Rezultat: znatno poboljšana povezanost mreže akvaporina, kroz koje vlažnost može nesmetano prolaziti i ravnomjerno se rasporediti od jedne do druge stanice

Eucerin® AQUAporin ACTIVE Osvježavajući gel za tuširanje, 400 ml

Svojstva:

  • Blaga pjenasta formula nježno čisti kožu.
  • Sprečava isušivanje uslijed učestalog tuširanja.
  • Pogodan za uporabu i na osjetljivoj koži.

Djelovanje:

Osvježava kožu i ne čini je podložnom isušivanju uslijed učestalog tuširanja. S prirodi identičnim glukoglicerolom aktivira mrežu prirodnog vlaženja kože – akvaporine.

Preporučena maloprodajna cijena: 66,41 kn

Eucerin® AQUAporin ACTIVE Intenzivni losion za tijelo, 400 ml

Svojstva:

  • Pogodan za uporabu na osjetljivoj koži
  • Za intenzivno i dugotrajno vlaženje,čak i dubljih slojeva epiderme
  • Vaša koža je osvježena i intenzivno njegovana, izgleda zdravo i sjaji
  • Klinički dokazana tolerancija

Djelovanje:

Posebno je razvijen kako bi optimalno pružio intenzivno i dugotrajno vlaženje kože. S prirodi identičnim glukoglicerolom aktivira mrežu prirodnog vlaženja kože – akvaporine.

Preporučena maloprodajna cijena: 132,83 kn