SAVJETI POMOĆU KOJIH ćete lakše izabrati vjenčanu kumu

by | 10 ožujka, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Biranje kumova uvijek je bio težak posao, no biranje vjenčane kume, glavnog svjedoka vašeg ulaska u bračne vode, nije lako kako se možda čini. No, uz ovih nekoliko savjeta bit će vam lakše odlučiti se za pravu osobu!

1. Veže vas zajednička prošlost

Za vjenčanu kumu izaberite osobu koju poznajete dugo godina i s kojom ste puno toga proživjeli. Prijateljica koja je bila uz vas u dobrim i lošim trenucima. Vjenčana kuma treba biti osoba koja vas najbolje poznaje i koja ima posebno mjesto u vašem srcu.

2. U kontaktu ste

Neka vam vjenčana kuma bude osoba s kojom ste u kontaktu, a ne netko s kim se povremeno čujete. Bilo da se čujete preko mobitela ili Skypea ako se ne možete redovito viđati, ali nikako nemojte računati na osobu s kojom povremeno odete na kavu ili se rijetko viđate.

3. Razumije vas

Svatko od nas ima svoje “mušice” koje ponekad izađu na vidjelo, no poznato je da mladenke uoči vlastita vjenčanja često mijenjaju raspoloženje. Vjenčana kuma je ta koja će znati reagirati i smiriti situaciju i zato za kumu izaberite osobu koja vas razumije. Onu koja zna sve vaše strane i koja se već susrela s vašim promjenama raspoloženja i zna kako reagirati u takvoj situaciji.

4. Želi vam pomoći

Kada odabirete vjenčanu kumu, morate paziti na to ta da osoba bude osoba koja vam želi dobro i koja je spremna pomoći vam u trenucima stresa.

5. Uz nju ste opušteni

Vjenčana kuma mora biti prijateljica u čijem se društvu osjećate dobro, opušteni ste jer znate da vas dobro poznaje i dobro se slažete.

Emma Matković