SAMO HRABRO! Miley Cyrus odlučno se obračunala s mnogima iz svoje okoline

by | 9 svibnja, 2017

https://www.instagram.com/p/BTrXwuSh7b4/?taken-by=mileycyrus

U najnovijem intervjuu za “Billboard”, Miley Cyrus je objasnila zbog čega se okreće country glazbi, napuštajući nakratko hip hop vode kojima je ranije često plovila.

Prema njezinim riječima, aktualna hip hop scena prilično je materijalistička i mizogina. Istovremeno, Miley je pohvalila Kendricka Lamara kao svijetlu točku ovog žanra.

„Obožavam “Humble” jer nije na foru: “Dođi, sjedni mi na k**u”, navodi Miley. Ne mogu to više slušati. To je ono što me pomalo odvlači od hip hop scene. Sve je postalo previše – imam Lamborghini, imam Rolex, imam djevojku na k**i . Ja uopće nisam taj tip.“

Naravno, nakon objavljivanja intervjua Miley se našla na udaru hip hop fanova, zbog čega je objavila novi post na Instagramu.

U njemu objašnjava da je komentar koji je objavljen bio dio velike rasprave koja se nije mogla naći u tiskanom izdanju časopisa. Ona je dodala kako sebe smatra umjetnicom koja ne zna za granice i koja je dala svoj komentar na trenutačnu scenu.

„Da razjasnimo, ja poštujem sve umjetnike koji govore iz srca i cijenim sve žanrove glazbe i nastavit ću voljeti i slaviti hip hop s obzirom na to da sam surađivala s nekima od najboljih iz tog žanra. U ovom trenutku svog života širim vidike privatno/glazbeni i gravitiram prema pozitivnijem osvještenijem rapu.“

https://www.instagram.com/p/BTvUhAYBU2n/

IZVOR: MTV.COM.HR

Tagovi: