Same svoji majstori: Ove zvijezde su kraljice šminkanja

by | 26 studenoga, 2015

sminka-zvezde

Mada na raspolaganju imaju cijelu vojsku visažista koji ih svakodnevno uljepšavaju, neke poznate dame često se same šminkaju za važne događaje i svečane prilike – i zbog toga ih još više volimo. Ovo je osam zvijezda koje se, kada je o šminkanju riječ, vode parolom “sam svoj majstor”!

European Premiere of "Avenger The Age of Ultron" at Westfield West London.

Scarlett Johansson

Poznata glumica u jednom intervjuu otkrila je kako se sama šminka za svaki dan, dok se za dodjele nagrada i slične događaje rado prepušta rukama vještih visažista. Istovremeno, otkrila je i jedan trik kada je riječ o nanošenju crvenog ruža – usne treba natapkati korektorom i popuniti ih olovkom za usne, a ne samo uokviriti!

Beyonce Walks Red Carpet At TIDAL X: 1020 Amplified by HTC - Arrivals-NY

Beyonce

U razgovoru za časopis People, pjevačica je otkrila da je zanimanje za maminu šminku pokazala još u šestoj godini. Naravno, Beyonce ne bi bila to što jest da nije otišla u ekstreme i na području frizure – priznala je da ponekad sama šiša i boji svoju kosu.

Diane Kruger arrives at the FOX Summer 2014 TCA All-Star Party

Diane Kruger

Kao da nam nije dovoljan podatak da nema stilista, sada znamo i da lijepa glumica njemačkog podrijetla sama sebe i šminka. “Dok sam bila manekenka, uvijek sam bila okružena gomilom visažista i od njih sam pokupila puno trikova. Ne volim konturiranje i teške podloge, a sretna sam što imam prirodno guste obrve”, otkrila je Kruger.

New York premiere of 'The Age of Adaline' in NY

Blake Lively

“Zabavno mi je to da se sama šminkam za premijere, a na snimanjima rado dopuštam profesionalcima da me šminkaju”, iskrena je glumica. Dodala je i da se u takvim situacijama ne srami pitati ih za savjet i od njih naučiti neki novi make-up trik.

The Duchess of Cambridge attends the Place2be Wellbeing in Schools Award

Kate Middleton

Poznato je da se vojvotkinja od Cambridgea sama šminkala za vjenčanje s princom Williamom, a tu tradiciju je nastavila i za svako javno pojavljivanje, iako nema težak zadatak, jer često nosi diskretnu i gotovo neprimjetnu šminku.

Alicia Keys appears at Barnes & Noble in Tribeca, NYC

Alicia Keys

R’N’B pjevačica ispričala je u intervjuu za časopis Vogue da njezin suprug obožava kad se ona sama šminka. “Kad se našminkam, muž mi kaže da sam tada najljepša”, uz smijeh je ispričala pjevačica.

29th American Cinematheque Award Honoring Reese Witherspoon

Kate Hudson

Glumica je jednom prilikom priznala kako bi sigurno bila visažistica da nije ostvarila uspjeh u glumačkoj industriji. “S nekim visažistima obožavam raditi, ali jednako se volim i sama šminkati – to je nešto što radim odmalena”, otvorena je Hudson.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Splash News