Ovako izgleda novi salon poznate hrvatske hair stilistice i edukatorice

Nova slavljenička era salona Evelin – atraktivna lokacija i nepromijenjena kvaliteta

by | 4 lipnja, 2024

Renomirani salon Evelin odnedavno se nalazi na novoj i atraktivnijoj lokaciji, u zagrebačkoj Ilici 128.

Nakon 18 godina uspješnog poslovanja, poznata hrvatska hairstilistica i edukatorica Evelin Benković i njezin tim odlučili su krenuti u nove pobjede, no pritom zadržavajući sve ono što ih je dosad činilo posebnima. Naravno, uz dašak novog, modernijeg i personaliziranog pristupa.

“Evelin je od samog početka bio sinonim za kvalitetu, kreativnost i posvećenost klijentima. Međutim, došlo je vrijeme za promjene. Nakon 18 godina, prerasli smo tadašnji salon Evelin u svim segmentima. Sve što je bilo dobro, sve čvrste temelje poput dobrog tima, radne etike, ogromnog iskustva i kreativnosti, smo ponijeli sa sobom u novi prostor”, dodaje Evelin Benković, vlasnica i glavna hair stilistica salona.

Novi salon na Ilici 128 odiše modernim i ugodnim interijerom koji podsjeća na udobnost vlastitog dnevnog boravka. “Htjela sam da je novi salon personaliziran, jako ugodan, poput dnevnog boravka, estetski moderniji i ugodniji te da ide u smjeru boutique Studija Evelin. Mislim da smo itekako uspjeli”, naglašava Evelin.

Unatoč promjeni prostora, Evelin i njezin tim nisu mijenjali svoj pristup radu. Poslovni koncept ostao je isti, s naglaskom na kvaliteti usluge i zadovoljstvu klijenata. Štoviše, tim se dodatno proširio, donoseći svježe ideje i energiju kad je u pitanju svakodnevni rad.

U novom salonu od sada postoje i dvije nove usluge, a riječ je o manikuri i ruskoj pedikuri. Stoga je sada, osim sa savršenom kosom, iz salona Evelin moguće izaći i s besprijekornim noktima.

Evelin se raduje novim mogućnostima koje nosi ova selidba: “Osobno, kad sam odlučila napraviti tu veliku promjenu, otvorio mi se neki novi svijet, novi put: koji mi je puno ljepši, ugodniji, ispunjeniji i sretniji”, priznaje Evelin.

“Ulaskom u novi salon, klijenti doživljavaju pravi “wow” efekt. Moderna estetika, ugodna atmosfera i stručni tim čine svaki posjet nezaboravnim iskustvom. Ukratko, vrijedilo je neprospavanih noći!”, zaključuje Evelin.

Foto: Bojan Zibar