


Sastojci:
- 150 g mariniranih šampinjona
- 200 g tijesta (oblik mašnica, kratkih pužića i sl.)
- 250 g pilećeg bijelog mesa
- 100 g kukuruza šećerca iz konzerve
- 1 poriluk
- 50 g kikirikija
- 2 dl vrhnja
- 50 g majoneze
- mješavina začina, sol, curry, papar
Priprema:
1. Tjesteninu skuhati u slanoj vodi, procijediti je i ostaviti da se ohladi. Pileće bijelo meso također skuhati, a potom ga narezati na kocke i ostaviti da se ohladi.
2. Šampinjone narezati na listove, poriluk na kockice, a kikiriki krupno samljeti.
3. U odgovarajućoj posudi pomiješati tjesteninu, šampinjone, piletinu, poriluk, kukuruz šećerac i kikiriki. Dodati curry i ostale začine po želji, preliti mješavinom vrhnja i majoneze pa dobro izmiješati.
4. Pripremljenu salatu ostaviti da se ohladi.
Izvor: Dobra hrana



