


Sastojci:
- 500 g pečenog bijelog mesa
- 300 g kukuruza šećerca
- 100 g neslanog kikirikija
- 250 g spiralne tjestenine
- 1 crvena paprika
- 150 g mariniranih šampinjona
- 300 g majoneze
- 2 dl vrhnja
- curry, mješavina začina
Priprema:
1. Pečenu piletinu i crvenu papriku narezati na kockice.
2. Kikiriki krupno samljeti, a marinirane šampinjone narezati na listove.
3. Tjesteninu i kukuruz šećerac skuhati u slanoj vodi, a potom procijediti.
4. U većoj posudi pomiješati piletinu, papriku, kikiriki, šampinjone, tjesteninu i kukuruz šećerac.
5. Posebno umutiti majonezu i vrhnje pa preliti preko sjeckanih sastojaka. Dodati malo curryja i mješavinu začina po želji te sve zajedno polako promiješati da se dobije ujednačena smjesa.
Izvor: Dobra hrana



