


Sastojci:
- 200 g mladih zelenih mahuna
- 200 g mladih žutih mahuna
- 4 kuhana jaja
- 4 rajčice
- 1 veća glavica luka
- 2 češnja češnjaka
- 2 struka mladog luka
- 2 žlice narezanog kopra
- 4 kriške kruha
- 1 dl maslinovog ulja
- 200 g feta sira
- mješavina začina
Priprema:
1. U wok tavi na malo maslinovog ulja popirjati zelene i žute mahune s pasiranim češnjakom kako bi omekšala. Zatim ju ostaviti da se ohladi.
2. Rajčicu i crveni luk narezati na kockice, mladi luk na kolutove.
3. Kruh ispeći u tosteru, te i njega narezati na kockice.
4. U većoj posudi pomiješati pirjane mahune, rajčicu, crveni i mladi luk, pa dodati kopar, izmrvljeni feta sir i začine po želji. Sve polako promiješati. Odozgo posipati kockicama pečenog kruha i rasporediti kriške kuhanih jaja.
Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept



