


Sastojci:
- 600 g fileta oslića
- 2 limuna
- 1 glavica luka
- 2 zelene paprike
- 500 g krumpira
- 150 g maslina punjenih paprikom
- 1/2 vezice peršina
- 3 češnja češnjaka
- 1 dl maslinovog ulja
- mješavina začina, sol
Priprema:
1. Filete oslića poprskati sokom od jednog limuna, a zatim ih skuhati u slanoj vodi i narezati na manje komade. Krumpir skuhati u ljusci, te ga ohladiti i narezati na kocke.
2. Luk narezati na rebarca, paprike na trake, masline na kolute, a češnjak i peršin sitno nasjeckati.
3. U manjoj posudi pomiješati maslinovo ulje, češnjak, peršin i sok od jednog limuna, te dodati mješavinu začina po želji.
4. Posebno pomiješati komade oslića, krumpir, papriku, luk i masline, pa preliti pripremljenim umakom i polako promiješati.
Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept



