


Sastojci:
- 500 g lignji
- 500 g krumpira
- 4 češnja češnjaka
- 1 vezica rotkvica
- 2 žlice sjeckanog peršina
- 300 g šparogi iz konzerve
- 100 g zelenih maslina
- 1/2 vezice mladog luka
- 0,5 dl maslinovog ulja
- 2 limuna
- 3 jaja
- mješavina začina, papar
Priprema:
1. Lignje skuhati, pa tijelo narezati na kolutove a repove na manje komade. Krumpir i jaja skuhati i ostaviti da se ohlade pa ih oguliti i narezati na kolutove, šparoge narezati na manje komade, mladi luk, češnjak, rotkvice i masline nasjeckati na kolutove a limun iscijediti.
2. U odgovarajućoj posudi pomiješati sve pripremljene sastojke pa dodati sok od limuna, maslinovo ulje i peršin, promiješati i začiniti po želji.
Izvor: Dobra hrana



