RYAN I BLAKE PO PRVI PUT u javnosti s djecom!

by | 18 prosinca, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Ryan Reynolds i Blake Lively jedan su od onih parova koji svoju djecu drže podalje od očiju javnosti. Toliko daleko da njihovu najstariju kćer James, unatoč tome što ima već dvije godine, nikad nismo vidjeli. U rujnu ove godine Blake je rodila još jednu djevojčicu, kojoj još uvijek ne znamo ime. Par nikad nije objavljivao njihove slike na društvenim mrežama ili ih vodio na evente.

Međutim, 15. prosinca došao je dan kad je glumački par napokon predstavio svoje kćeri svijetu. A ima li boljeg trenutka od tog kad ti tata dobije zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu?

Prilikom govora Ryan je zahvalio Blake: “Želim zahvaliti svojoj supruzi Blake koja sjedi tamo i koja mi je sve. Ti si najbolja stvar koja mi se ikad dogodila”, rekao je vidno emotivni glumac. “Zbog tebe je sve bolje. Zbog tebe je sve u mom životu bolje. Dala si mi dvoje čudesne djece za koje sam se uvijek nadao da ću ih imati.”

Ryan je otkrio za “ET” zašto je poveo kćeri: “Ovo se događa jednom u životu. Inače ne izvučemo cijelu obitelj kao danas, ali sam smatrao kako bih za 20 godina mogao požaliti to što moja djeca nisu bila ovdje.”

IZVOR: MTV.COM.HR