Viralni trik za najpreciznije nanošenje ruža za usne

Zaboravite na pogreške

by | 13 veljače, 2022

Štapići za uši, osim svoje osnovne svrhe, često nam koriste tijekom šminkanja kako bismo sanirali eventualne pogreške u korištenju sjenila, tuša za oči ili ruža za usne.

No jeste li ikad razmišljali o tome da štapić za uši upotrijebite kao dodatan alat za šminkanje? Naravno, na TikToku, gdje smo već otkrili mnoštvo genijalnih trikova kad je beauty rutina u pitanju, pojavio se još jedan praktični video koji omogućuje najpreciznije nanošenje ruža za usne. Sve što trebate napraviti jest staviti štapić između usana dok nanosite ruž za usne, a nakon što ga uklonite, bit će savršeno ocrtane. Štapić u ovoj situaciji zapravo služi kako vam se ruž ne bi preslikao na zube i kako bi vam rubovi usana bili jednako precizni kao i ostatak, pa ako ste jedni od onih koji možda nisu toliko iskusni u nanošenju ruža, vrijedi isprobati.

@tesslamariee Sandstone lip & cheek, linked in bio ✨ #qtiplipstick #makeuphack #howto #easymakeup #mamamakeup #lipcolor #ROMWEGetGraphic #PonderWithZion ♬ original sound – theanoughceke

Trebat će vam neko vrijeme da se naviknete, no jednom kad ga naučite nanijeti kako je predviđeno, bit će besprijekorno precizno. Kako vam rubovi usana ne bi ostali bez proizvoda, prethodno nanesite olovku za usne kojom ćete dobiti i dužu trajnost ruža i jasno definiran obrub usana.

Foto: YakobchukOlena via Getty Images