Ručno rađene šalice domaćeg brenda upotpunit će slatke jutarnje rituale

by | 6 listopada, 2020

Jesen je godišnje doba velikih promjena te vraćanja ritualima koje je ljeto svojim dolaskom stavilo sa strane.

I dok velik broj ljudi oplakuje dane provedene na suncu te topla predvečerja provedena na terasama te u prirodi, neki se ipak raduju svemu onome što donosi jesen. Osim predivnih boja, najukusnijih sezonskih namirnica te slojevitog oblačenja i zanimljivih trendova, jesen nam donosi i one slatke i mnogima omiljene rituale koji zahtijevaju hladnije vrijeme.

Jedno od tih rituala je i ispijanje toplih napitaka. Bilo da se radi o jutarnjoj kavi uz zapisivanje misli i osjećaja, popodnevnoj šalici toplog kakaa uz omiljenu seriju ili večernjem čaju uz čitanje knjige, rituali ispijanja toplih napitaka obavezno idu uz omiljenu šalicu.

Ako vam je bitno da vaša šalica ima ono nešto te da je stvorena s ljubavlju, Yera Ceramics šalice bit će pravi odabir za vas. Yera Ceramics šalice ručno su rađene keramičke šalice sa zagrebačkom adresom. Dolaze u raznim oblicima, veličinama i bojama, a možete birati između šalica s ručkom ili bez ručke. Osim što je ispijanje toplih napitaka iz keramičkih šalica poseban užitak, ove “keramičke ljepotice” svojim će dizajnom uljepšati svaki interijer. U nastavku vam donosimo naše najdraže komade.

View this post on Instagram

Putna ☕

A post shared by @ yera.ceramics on

Foto: Yera Ceramics/Instagram